Kalėdų vainiko dekoro girlianda Dirbtinis gėlių vainikas puikiai tinka Kalėdų ir Naujųjų metų dekoravimui

€41.84 €31.80

Home & Garden

sku: g2005

  • Origin: Mainland China
  • Material: Plastic

Aukštos kokybės medžiaga: pagaminta iš aukščiausios klasės plastiko, užtikrinanti patvarumą ir ilgaamžiškumą. Šis kalėdinis dekoras išlieka visą šventinį laikotarpį ir tęsiasi ilgus metus. Vertas jūsų atostogų dekoracijų papildymas.

Universalus šventinis dekoras: pagražintas raudonais sunkvežimiais ir lankais, šis kalėdinis vainikas jūsų erdvei suteikia tikrai šventinę atmosferą. Puikiai tinka papuošti eglutę, ji taip pat tarnauja kaip akį traukiantys dekoratyviniai elementai vestuvėms, vakarėliams ir parduotuvėms.

Tobulo dydžio: Šis vainikas pasižymi stilingu ir unikaliu dizainu. Dėl savo dydžio jis yra patrauklus centrinis elementas, suteikiantis išskirtinį atspalvį jūsų atostogų dekoracijoms. Aukščiausio meistriškumo ir aukštos kokybės atskleidimas.

Puikus dovanos variantas: mūsų išskirtinis kalėdinis vainikas yra puiki dovana draugams ir šeimos nariams.Tai ne tik suteikia šventinės nuotaikos jų namams, bet ir puoselėja bendrumo ir meilės dvasią šiuo šventiniu laikotarpiu.

Spalva: kaip parodyta

Medžiaga: plastikas

Dydis: Plotis: apie 35cm / 40cm / 45cm

Pakuote sudaro:

1 x Kalėdų vainikas

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas