2D Akrilo knygų mylėtojai Pakabukas Kalėdų eglutės širdies formos kalėdinis pakabinamas pakabukas Kalėdinės dekoracijos Pagrindinis Navidado dovana Naujieji metai

€1.69 €0.76

Home & Garden

sku: g4113

  • Model Number: Book Christmas Tree Ornament
  • Electronic: no
  • Origin: Mainland China
  • Brand Name: liilaimic

2D Akrilas Knygų mylėtojai Pakabukas Kalėdų eglutė Širdies formos kalėdinis pakabinamas pakabukas Kalėdinės dekoracijos Pagrindinis Navidad dovana Naujieji metai

Ženklelių taškai: 1.Akį traukiantis dizainas: Šis knygos eglutės ornamentas pasižymi knygų kamino dizainu su ryškiomis spalvomis ir animacinių filmų stiliumi, kuris pritrauks dėmesį ir suteiks žavesio jūsų atostogų dekorui.

2.Patvarus ir gražus: Šis unikalus 2D akrilo medžiagų knygos eglutės ornamentas nėra lengvai sugadinamas ar deformuojamas ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

3. Lengva pakabinti: atnaujinkite savo atostogų ekraną naudodami mūsų Kalėdų eglutę, Ornament.No reikalingi įrankiai ar klijai, tiesiog pakabinkite jį ant durų ar sienos su pridėta virve.

4.Daugkartinis naudojimas: pakelkite savo šventines dekoracijas naudodami mūsų knygų eglutės ornamentą.Pakabinkite jį ant eglutės, verandos, sodo, laiptų turėklų, lango, automobilio galinio vaizdo veidrodžio ar bet kurios pasirinktos erdvės ir skleiskite šventinę dvasią visur, kur einate.

5.Patraukli dovana: nustebinkite savo knygas mylinčius draugus ir šeimos narius mūsų eglutės ornamentu. Puiki dovana šventėms, gimtadieniams ir išreikšti savo meilę bei dėkingumą.

Animacinių filmų stiliaus dizainas tikrai pradžiugins jaunus ir senus knygų mėgėjus. Pagamintas iš patvarių medžiagų, jis gali būti naudojamas ilgą laiką ir pakabinamas ant sienos. Šis universalus ornamentas yra plačiai naudojamas ir yra puiki dovana draugams, kurie taip pat yra knygų mylėtojai.

Specifikacija: Pavadinimas: Užsakyti Kalėdų eglutės ornamentą

Medžiaga: akrilas

Produkto dydis: (apytiksliai) 8cm / 3.15 colių

Stilius: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuočių sąrašas:

1* Knygų mylėtojų dekoracijos

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas