10vnt Kalėdinis skaidrus rutulys Plastikinės akrilinės eglutės Rutulio baubo ornamentas "Pasidaryk pats" vestuvių dovana Vakarėlio namų dekoravimas

€13.41 €8.98

Home & Garden

sku: g11922

  • Number of Pcs: 10pcs
  • Origin: Mainland China
  • Model Number: Christmas Tree Ball Baubles
  • Set Type: YES
  • Type of Wholesale: no

Aprašymas:

*Šis kalėdinis kamuoliukas pagamintas iš aukštos kokybės akrilo, lengvas, tačiau tvirtas ir patvarus, jame telpa dekoratyviniai daiktai.

*360 ° skaidrus dizainas leidžia aiškiai matyti unikalų ir unikalų dekoratyvinį turinį.

*Maždaug 3–7 centimetrų skersmuo yra pakankamai didelis, kad užpildytų jūsų mažus daiktus ir apšviestų eglutę bei namus.

*Atskyrimas ir kablio konstrukcija, kad būtų lengva užpildyti ir pakabinti. Į vidų galite įdėti daug dalykų, tokių kaip saldainiai, dovanos ir skrynios. Padarykite tai patys ir linksminkitės!

*Puikiai tinka gaminti namines kalėdines dekoracijas. Jis tinka namų apstatymui, "Casement" eksponavimui, festivalio dekoravimui, dovanų pakavimui, saldainių pakavimui ir kt.

Specifikacijos:

Tipas: Kalėdų kamuolio papuošalai

Būklė: visiškai nauja

Medžiaga: akrilo rūgštis

Spalva: skaidri

Skersmuo: 3cm, 4cm, 5cm, 6cm, 7cm

Kiekis: 10 vienetų/krepšys apskritiems įtaisams pakabinti. Maišelio viduje esantys daiktai ir kabantys laidai nepridedami.

Į pakuotę įeina:

10 kalėdinių kamuoliukų

Nata:

1. Dėl įvairių veiksnių, tokių kaip monitoriaus ryškumas ir apšvietimas, tikroji prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo svetainėje rodomų vaizdų.

2. Prašome leisti nedidelį rankinio matavimo nuokrypį duomenyse.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas