lieknėjimo praradimo kojinės Savaiminio šildymo terapija Šiltas masažas Patogus Sox žiemos slidinėjimo sportinės kojinės Vyrai/Moterys

€0.70 €0.23

Home & Garden

sku: g7757

  • Model Number: Slimming Loss Socks
  • Material: COTTON
  • Brand Name: waasoscon
  • Origin: Mainland China
  • Set Type: no
  • Product Type: Stockings
  • Type of Wholesale: no

Ieškote jaukių kojinių, kurios suteiktų šilumos ir jaukumo? Mūsų savaime kaistančios formuojančios kojinės yra pagamintos iš aukštos kokybės kvėpuojančio audinio, sukurto taip, kad jūsų kojos būtų šiltos ir išsisklaidytų šaltai. Dėl humanizuoto pado prigludimo dizaino šios kojinės neslys ir nenukris, todėl puikiai tiks vyrams, moterims ir vaikams. Patirkite didžiausią komfortą su mūsų savaime kaistančiomis formuojančiomis kojinėmis.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Savaime kaistančios sveikatos kojinės

Medžiaga: poliesteris + medvilnė

Dydis: 28×8cm | 11.02*3.15 colių

Dydis: vidutinis dydis

Savybės: greitas šildymas, plaunamas, patogus ir kvėpuojantis

Naudojimas: namuose ir lauke

Pakuočių sąrašas:

Savaime kaistančios kojinės*1 pai

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Aukštos kokybės medžiaga: Pagaminta iš aukštos kokybės kvėpuojančio audinio, mūsų savaime kaistančios kojinės išlaiko jūsų kojas šiltas, sausas ir patogias.Drėgmę ir prakaitą praleidžianti medžiaga apsaugo nuo užsikimšimo ir palaiko jaukumą visą dieną, todėl puikiai tinka bet kokiai šalto oro veiklai.

2.Šalto nepaisantis komfortas: Būkite šilti stilingai su mūsų savaime kaistančiomis kojinėmis. Šios kojinės, kurių apačioje yra naujoviški taškai, generuojantys šilumą, padidina jūsų kojų temperatūrą, atlaiko šaltį ir leidžia jaustis patogiai. Užsidėkite juos ir mėgaukitės lengva šiluma be laidų ar baterijų.

3. Revoliucinis pritaikymas: Mūsų savaime kaistančios kojinės pasižymi unikaliu dizainu, kuris apkabina jūsų pėdos kontūrus, priartindamas kaitinimo elementus prie jūsų pado. Humanizuotas padas priglunda kaip pirštinė ir neslysta bei nesijaučia lipnus, todėl jūsų kojos yra šiltos ir patogios esant švelniai temperatūrai.

4. Stiprus ir plaunamas: Dėl puikių medžiagų, naudojamų šiose savaime kaistančiose kojinėse, jos siūlo pažangią izoliaciją ir ilgalaikę šilumą.Nerasite jokio pilingo, jie yra stiprūs, patvarūs ir plaunami. Sukurtos taip, kad atlaikytų kasdienį nusidėvėjimą, šios kojinės lengvai nenukris ir yra puikiai susiūtos, kad tarnautų ilgai.

5.Perfect Fit: Pakelkite savo žiemos garderobą su mūsų savaime kaistančiomis kojinėmis, kurios suteikia sveikatos priežiūros ir šilumos. Puikiai tinka vyrams, moterims ir vaikams, su paprastu ir elegantišku stiliumi, kuris papildo kiekvieną aprangą. Vienas dydis tinka visiems, yra būtinas žiemos sezonui.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas