1vnt Gėlių vyniojimo popierius Dovanų dėžutė Puokštė Pakavimo maišelis Gėlės Popierius Vyniojimo medžiaga Baigimo vestuvių vakarėlio reikmenys

€0.85 €0.58

Home & Garden

sku: g3910

  • Model Number: flower wrapping papers
  • Occasion: Party
  • Pattern: Solid Color
  • Material: Kraft Paper
  • Origin: Mainland China
  • Brand Name: N2HAO

Funkcijos:

1. Gražus ir kokybiškas dizainas: Dovanoti dovaną yra tarsi išreikšti savo širdį, todėl ši gėlių pakavimo popierinė dovanų dėžutė pasižymi stilingu ir išskirtiniu dizainu, kad jūsų dovana atrodytų ypatingesnė ir unikalesnė.

2. Daugiafunkcinis naudojimas: Tinka ne tik dovanoms pakuoti, bet ir gali būti naudojamas kaip daiktadėžė mažiems daiktams, tokiems kaip dekoracijos, nuotraukos, kortelės ir kt., Laikyti, kad jūsų gyvenimas būtų tvarkingesnis.

3. Tvirtumas: Pagamintas iš aukštos kokybės balto kartono medžiagos, tvirtas ir patvarus, jis gali apsaugoti jūsų dovanas nuo pažeidimų ir visiškai išreikšti jūsų pagarbą bei meilę gavėjui.

4. Paprasta ir lengva naudoti: Dėžutės sulankstomas nustatymas yra paprastas ir lengvai valdomas, ir kiekvienas gali lengvai tinkamai ir gražiai suvynioti dovaną.

5. Ekologiškos medžiagos: Ši dovanų dėžutė pagaminta iš ekologiškų medžiagų, kurios yra ne tik nekenksmingos jums ir dovaną gaunančiam asmeniui, bet ir gerai rūpinasi aplinka.

Specifikacijos:

Medžiaga: baltas kartonas

Dydis:Kaip parodyta paveikslėlyje

Spalva: geltona, balta, rožinė, žalia

Komplektą sudaro: 1vnt

Pastabos:

Prašome leisti slydimo klaidas dėl rankinio matavimo.

Skirtingų monitorių spalvos gali šiek tiek skirtis.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas