Vaikai Cape Halloween Cosplays kostiumai Unisex Cape Wizard Raganos mantijos apranga Švytėjimas tamsiais gobtuvais Apsiaustas Vaikai Baisi suknelė

€19.67 €9.05

Home & Garden

sku: g5779

  • Occasion: Eid al-Fitr
  • Electronic: no
  • Origin: Mainland China
  • Material: COTTON

Children Cape Halloween Cosplays kostiumai Unisex Cape Wizard Witch Mantle Apranga Švytėjimas tamsiuose gobtuvuose Apsiaustas Vaikai Baisus apsirengimas

Punktai:

1. Patikimas ir saugus: pradžiuginkite savo vaikus tobula Helovino patirtimi, mūsų vaiduoklių kostiumas pagamintas iš patikimų poliesterio medžiagų, kurios yra draugiškos odai ir saugios, užtikrinančios ilgalaikę nepamirštamą patirtį.

2.Fun ir baisus: Šis vaikiškas vaiduoklių kostiumas suteiks jūsų mažiesiems daug linksmybių ir helovinui suteiks baisios ir mielos atmosferos.Jūsų vaikams patiks persekioti kaimynystę šia vaiduokliška apranga.

3.Skalbimas be rūpesčių: išlaikykite nesugadintą vaiko vaiduoklio kostiumo išvaizdą plaudami rankas ir džiovindami orą. Nerekomenduojama skalbti mašinoje, džiovyklėje ar baliklyje.

4.Plačios progos: Šio vaikiško vaiduoklio kostiumo galimybės yra neribotos.Puikiai tinka maskaradui, festivaliams, karnavalui, cosplay, vaidmenų ir scenos pasirodymams. Leiskite savo vaizduotei bėgti ir nepaprastai gerai praleisti laiką!

5.Puikus dovanų pasirinkimas: Suteikite savo vaikams stuburą šaldančią patirtį su šiuo vaiduoklio kostiumu. Puiki Helovino dovana vaikams nuo 3 iki 12 metų ir paverskite savo vaikus baisiais vaiduokliais, kad galėtumėte smagiai praleisti laiką.

Paverskite savo vaiką baisiu fantomu su mūsų patvariu vaiduoklio apsiausto kostiumu! Šis lengvai prižiūrimas apsiaustas, puikiai tinkantis Helovinui ir cosplay, suteiks vaikams daug linksmybių. Pasiruoškite spjaudytis ir gąsdinti!

Specifikacijos:

Pavadinimas: White Ghost Costume

Dydis: XS, S, M

Pakuočių sąrašas:

1vnt* Baltas vaiduoklio kostiumas

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas