Felt Heart Banner Garland Felt Heart Garland For Valentine's Day Heart Shape Valentines Day Garland Mantel Decor

€2.47 €1.61

Home & Garden

sku: g2364

  • Model Number: Valentine Heart Felt Banner
  • Material: felt
  • Product Classification: BANNERS
  • Origin: Mainland China
  • Set Type: no
  • Occasion: Chinese New Year
  • Type of Wholesale: no

Šis mielas dizainas leidžia pakabinti tiesiai ten, kur norite, sukuriant šventinę atmosferą. Tinka ne tik Valentino dienos vakarėliams, bet ir puikiai tinka bet kokiai progai.

Specifikacijos:

Produkto medžiaga: veltinis

Produkto dydis:

Horizontalios girliandos ilgis yra apie 160 cm / 62,99 colio; (10 širdžių)

Vertikalios girliandos ilgis yra apie 280 cm / 110,24 colio; (24 širdys)

Produkto svoris:

Nr.1, Nr.3 stiliaus svoris: 25g;

Nr.2 stiliaus svoris: 55g;

Pakuočių sąrašas:

Valentino dienos širdies reklamjuostė*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Patvari medžiaga: Mūsų Valentino dienos širdies reklamjuostė puikiai tinka norint pridėti švelnių ir patogių prisilietimų prie jūsų pasimatymo. Pagamintas iš aukštos kokybės veltinio, jis sukuria romantišką ir jaukią atmosferą nepamirštamam vakarui.

2.Dinstive Design: Padovanokite meilės dovaną šią Valentino dieną su mūsų širdies reklamjuoste, kupina romantikos ir skirta sukurti šiltą ir intymią atmosferą jums ir jūsų reikšmingam kitam.

3. Greitai įdiegiamas: mūsų Valentino dienos širdies reklamjuostei nereikia "pasidaryk pats", todėl galite ją sustabdyti kur tik norite, be jokio vargo. Nereikia prisitaikyti prie durų, langų, sienų ar sodų, tiesiog įdiekite tiesiai ir per trumpą laiką sukurkite romantišką atmosferą, kad jūsų mylimasis jaustųsi ypatingai.

4. Sustiprinkite šventinę dvasią: Naudodami šią Valentino dienos širdies reklamjuostę galite sukurti gražų kampelį savo namuose ir pridėti Valentino dienos atmosferą savo namams, padarydami savo vakarėlį patrauklesnį ir šventiškesnį.

5.Daugumai progų: Ši širdies reklamjuostė puikiai tinka ne tik Valentino dienos vakarėliams, bet ir įvairioms programoms.įneškite romantikos į meilės tematikos vakarėlius, vestuvių renginius ir bet kokią vidaus/lauko dekoraciją.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas