Patvari rampa šunų augintinių kopėčioms 2 3 4 laipteliai Laiptai Kačių šunų rampa Sofa Lova Šunų kopėčios Neslidūs naminių gyvūnėlių reikmenys Žaislų rampa

€97.49 €48.75

Pet Products

sku: g28370

  • Type: Dogs
  • Is Smart Device: no
  • Origin: Mainland China
  • Toys Type: Plush Toys

Mūsų šunų žingsniai yra tvirti ir patvarūs, todėl jie lengvai nedeformuosis. Laikykite juos švarius ir higieniškus, nepažeisdami kitų daiktų. Tinka mažiems, pagyvenusiems ir nutukusiems šunims, taip pat katėms ir kitiems riboto judumo gyvūnams. Pasirinkite iš skirtingų lygių, kad atitiktų jūsų konkrečius poreikius. Priverskite savo pūkuotą draugą judėti saugiai ir patogiai su mūsų šunų žingsniais.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Pet Steps

Medžiaga: velvetas + sniego aksomas + kempinė

Produkto dydis:

Antrasis lygis: 40 * 40 * 30cm / 15.6 * 15.6 * 11.7 colių, tinkamas aukštis: per 40 cm

Trečias lygis: 40 * 56 * 35cm / 15.6 * 21.84 * 13.65 colio, tinkamas aukštis: per 45 cm

4 lygis: 40 * 72 * 40cm / 15.6 * 28.08 * 15.6 colių, tinkamas aukštis: 50 cm

ribose Bendras svoris: 2 lygis: 1150g, 3 lygis: 1550g, 4 lygis: 2150g

Pastaba: šis modelis yra suspaudimo modelis.Gavę prekes, prieš užsidėdami striukę naudoti, turite ją išardyti, kad kempinė atšoktų.

Tinka: katėms, šunims

Pakuočių sąrašas:

Naminių gyvūnėlių žingsniai*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Patvarus ir stiprus: patirkite aukštos kokybės mūsų šunų žingsnių medžiagą. Tvirtas ir patvarus dizainas, suporuotas su neslidžiu pagrindo audiniu, užtikrina, kad jūsų augintinis galėtų be problemų lipti aukštyn ir žemyn. Nesijaudinkite žinodami, kad jūsų pūkuotas draugas yra saugus su mūsų tvirta, didelio tankio kempinės konstrukcija.

2.Higieninis sprendimas: nuimamas laiptų dangtis leidžia lengvai išlaikyti šuns pakopas švarias ir higieniškas, užtikrinant ilgaamžiškumą. Taip pat galimi keičiami dangteliai.

3.Patobulinta pagalba: Mūsų naminių gyvūnėlių laiptų pakopos suteikia patogų ir saugų būdą jūsų pūkuotiems draugams pasiekti aukštesnius paviršius. Atsisveikinkite su traumomis, kurias sukelia šokinėjimas ar kritimas.Puikiai tinka šunims ir mažesniems augintiniams, kuriems reikia papildomos pagalbos.

4. Platus pritaikymas: Dėl naminiams gyvūnėliams tinkamo dizaino šie šunų žingsniai idealiai tinka pagyvenusiems, nutukusiems ar riboto judumo augintiniams. Jie leidžia saugiai ir lengvai pasiekti kušetes ir lovas, taupydami jūsų pūkuotus draugus nuo šokinėjimo ar įtempimo.

5. Aukščio universalumas: Įvairios specifikacijos, tinkamos skirtingiems aukščiams. Galite pasirinkti antro, trečio ar ketvirto lygio šunų žingsnius pagal savo poreikius. Šie žingsniai gali efektyviai išmokyti jūsų šunis be baimės ar sunkumų eiti laiptais aukštyn ir žemyn.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas