Šunų ausų plaukų šalinimo milteliai Naminių gyvūnėlių ausų valiklis ir plaukų milteliai Profesionalūs naminių gyvūnėlių milteliai plaukų valymui Ausų valymas Augintinis

€11.07 €7.75

Pet Products

sku: g44293

  • Origin: Mainland China
  • Model Number: Dog Ear Powder
  • Dog Litter Item Type: Diapers

Mūsų šunų ausų milteliai yra būtini norint palaikyti jūsų pūkuoto draugo ausų higieną. Tiksliai purškiami milteliai yra lengvai naudojami ir veiksmingai pašalina diskomfortą plaukų pešiojimo metu. Jis tinka visoms šunų veislėms, o geros kokybės milteliai gali būti perdirbami. Laikykite savo šuns ausis švarias ir be diskomforto, naudodami mūsų šuns ausų miltelius.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Dog Ear Powder

Produkto dydis: (apytiksliai) 15.3 * 4 cm / 6.02 * 1.57 * 1.57 colių

Talpa: 28g/butelis

Pakuočių sąrašas:

1 x Šunų ausų milteliai

Nata:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektų tikroji gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje parodytos spalvos. Ačiū!

2. Dėl rankinio matavimo leidžiamas 1-3 cm matavimo nuokrypis.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Profesionaliai švarios ausys: Mūsų šunų ausų milteliai yra daugiau nei paprastas valymas, nes dėl ilgo purkštuko dizaino užtikrina gilų valymą, kuris pašalina nešvarumus ir nešvarumus. Tiksliu purškimu jis pasiekia giliai į ausies kanalą, nepažeisdamas ausų būgnų, išlaikydamas jūsų augintinio ausis sveikas ir be žalos.

2. Išlaidas taupantys viršutiniai dangteliai: naudodami mūsų šunų ausų miltelius su perdirbamais viršutiniais dangteliais, jūs ne tik apsaugote aplinką nuo kitų atliekų, bet ir sutaupote pinigų pakavimo išlaidoms. Viršutiniai dangteliai apsaugo nuo miltelių nutekėjimo ir užtikrina produkto šviežumą, padidindami jo vertę.

3. Ausų plaukų reljefas: Pasiekite gerą likvidumą naudodami mūsų šunų ausų miltelius, efektyviai atsikratydami nepatogių ausų plaukų, kurie sukelia niežėjimą ir dirginimą. Tai palengvina plaukų kirpimo diskomfortą ir apsaugo nuo antrinės žalos.

4.Taikymo sritis: Užtikrinkite, kad visų veislių šunims kailis būtų pešiojamas be rūpesčių su mūsų ausų milteliais.Specialiai sukurtas ilgaplaukėms veislėms, tokioms kaip Pudelis ir Taidi, jis užtikrina patogią ir malonią patirtį.

5.Saugi priežiūra: Jūsų pūkuotas draugas nusipelno geriausios priežiūros. Mūsų šunų ausų milteliai yra pagaminti iš natūralių augalų ekstraktų, kad būtų užtikrintas saugus ir švelnus valymas &ausų sveikatos palaikymas. Patirkite gerą kokybę be jokio dirginimo ar šalutinio poveikio ir suteikite savo šuniui priežiūrą, kurios jis nusipelno.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas