2 PCS plaunamas šuniukas Dog Pee Pad 100% vandeniui atsparus dresūros kilimėlis šuniukui / senjorui, greitai džiūstantis daugkartinio naudojimo L

€30.03 €20.12

Pet Products

sku: g47713

  • Material: PU
  • Item Type: Bed & Mat Covers
  • Origin: Mainland China
  • Wash Style: Hand Wash

2 PCS Washable Puppy Dog Pee Pad 100% vandeniui atsparus treniruočių kilimėlis šuniukui / senjorui, greitai džiūstantis, daugkartinio naudojimo L [SUPER SUGERIANTIS IR NEPRALAIDUS VANDENIUI] Šuniuko treniravimo pagalvėlės yra stiprios, sugeriančios ir nepralaidžios vandeniui. Jo dviguba sutirštėjusi medžiaga gali stipriai sugerti vandenį ir efektyviai užkirsti kelią nuotėkiui, kad šuniukai ir grindys būtų švarūs ir sausi. Visą laiką kurkite patogią aplinką savo šuniukui.

[PLAUNAMAS IR DAUGKARTINIO NAUDOJIMO] Daugkartinio naudojimo šlapimo pagalvėles galima plauti mašina. Tuo tarpu pakuotėje yra 2 vnt puodų pagalvėlių. Taigi po valymo galite lengvai pakeisti naują. Mūsų plaunami šlapimo pagalvėlės šunims yra pigesni ir taip pat gali tarnauti jums ilgą laiką.

[ODAI DRAUGIŠKAS IR NESLYSTANTIS DUGNAS] Mūsų plaunami šuniukų įklotai pagaminti iš patogaus poliesterio, sudaryti iš 4 sutirštintų sluoksnių.Minkštas ir kvėpuojantis paviršius, stiprus sugeriantis ir sandarus vidinis ir neslystantis dugnas su geliais. Šis neslystantis dugnas padeda šunų pagalvėlėms išlikti ant grindų. Palyginti su vienkartiniais naminių gyvūnėlių įklotais, Tai puikus pasirinkimas norint sutaupyti pinigų.

"Flash-Dry" technologija - trinkelės džiovinimas akimirksniu, kad būtų išvengta sekimo, perpildymo, nutekėjimo ir nemalonių kvapų.

[Daugiafunkcinis] tobulas dydis šuniukams. Šunų šlapinimosi kilimėlis gali būti naudojamas šunų veislyne ir šunų dėžėse, dresuojant šuniukus šlapintis žaidimų aikštelėje ar padedant vyresnio amžiaus žmonėms įveikti šlapimo nelaikymą. Jie puikiai tinka apsaugoti kilimą, medines grindis, sofą, automobilio sėdynes kelionės metu.

Spalva: pilka

Medžiaga: poliesteris

Dydis: S: 40 x 60cm / M: 50 x 70cm / L: 70 x 100cm

Pakuote sudaro:

2 x Šunų pee Pad

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas