Šiltas paukščių lizdas Žiemos pakabinimas Papūgos buveinė Urvas Pakabinkite palapinę Hamakas Kikilių narvas su ešeriais Daugiafunkcis paukščių lizdas Snuggle namelis

€17.79 €8.90

Pet Products

sku: g44867

  • Type: BIRDS
  • Material: COTTON
  • Origin: Mainland China

Ženkleliai:

1.Superior Birdhouse: Padovanokite savo plunksnų draugams tobulus namus, kurių jie nusipelnė su šiuo šiltu ir jaukiu paukščių nameliu. Pagamintas iš minkštų ir tvirtų medžiagų, jis efektyviai atstumia šaltį ir palaiko jūsų paukščius šiltus šaltu oru.

2.Erdvę taupantis paukščių lizdas: Šis jaukus namelis yra labai lengvas ir nešiojamas pakabinti ant narvo su kabliu, suteikiant jūsų paukščiui šiltą ir patogią pastogę.

3.Medvilnės medžiaga: Palepinkite savo plunksnų draugus mūsų šiltu paukščių lizdu, pagamintu iš itin minkštos medvilnės medžiagos, kuri suteikia komfortą visą dieną. Lizdas sukurtas taip, kad būtų patvarus ir atsparus dilimui, todėl tai yra ilgalaikis sprendimas jūsų paukščių namams.

4.Lizdo mankšta: Transformuokite savo paukščio gyvenamąją erdvę naudodami šį šiltą ir smagų lizdą, kuris veikia kaip paslėptos žaislinės sūpynės augintinių žaidimui. Jo patvari ir atspari kramtymui medžiaga užtikrina komfortą ir saugumą jūsų plunksnų draugui.

5.Platus naudojimas: Leiskite savo mylimiems paukščiams ir mažiems gyvūnams, tokiems kaip kokatieliai, kakadu, meilės paukščiai, papūgos, papūgos, žiurkėnai, macaw, bičiuliai ir kt., Įsijauskite į šiltą šio jaukaus paukščių lizdo glėbį, kuris yra puiki prieglauda jų patogumui.

Aprašymas:

Specialiai sukurtas taip, kad jūsų paukščiai būtų šilti šaltu oru, tai puikus priedas prie bet kurios naminių gyvūnėlių žaidimų aikštelės. Šis lengvai valomas hamakas tinka visų dydžių paukščiams, įskaitant "Hamster Macaw Budgies".Suteikite savo paukščiams komfortą, kurio jie nusipelno su mūsų paukščių hamaku.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: papūgos lizdas

Produkto medžiaga: medvilnė

Produkto pakuotė: OPP maišelis

Produkto dydis:

mažas dydis apie 13x18cm / 5.12x7.09 colių

didelis dydis apie 18x27cm / 7.09x10.63 colių

Produkto spalva: atsitiktinė

Tinka: Papūgos, papūgos ir kiti augintiniai

Funkcija: Laikykite šiltai

Pasergėti:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumus.

Sąrašas

Šiltas paukščių lizdas x 1

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas