Sniff Pad Šunims Pet Mat Foraging Feeding Mat Interaktyvus pašarų žaidimas nuoboduliui Neslidus naminių gyvūnėlių uostymo padas naminiams gyvūnėliams Triušiams

€23.10 €11.55

Pet Products

sku: g43036

  • Material: Fleece
  • Is Smart Device: no
  • Set Type: no
  • Toys Type: Plush Toys
  • Type: Dogs
  • Origin: Mainland China

Šis uostymo kilimėlis skirtas stimuliuoti natūralius jūsų šuns maitinimosi instinktus ir linksminti. Įklotoje galite paslėpti įvairius valgomus maisto produktus, granules ar skanėstus. Neslystantis dugnas neleis šuniui judėti kilimėlio uostant. Padas yra patvarus ir nelengvai plyšta. Jis taip pat tinka šeškams ir kitiems mažiems gyvūnams. Padovanokite savo pūkuotam draugui linksmą ir sveiką iššūkį su šiuo uostymo kilimėliu.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Dog Sniff Mat

Medžiaga: poliarinė vilna

Dydis: apie 50 * 50 cm / 19.7 * 19.7 colio

Spalva: spalvinga

Tinka: triušiams, jūrų kiaulytėms, šinšiloms, šeškams ir mažiems gyvūnams

Funkcija: suaktyvinti kvapo pojūtį, pašarą

Pasergėti:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingo rankinio matavimo prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Pakuočių sąrašas:

Šunų uostymo kilimėlis*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Gražiai pagamintas: Šis šunų uostymo kilimėlis turi puikią išvaizdą su ryškiomis spalvomis ir išskirtiniais raštais, kurie patrauks jūsų augintinio akį ir sužadins jo susidomėjimą. Patvarumą ir kokybę garantuoja išskirtinis meistriškumas, naudojamas jo kūrimui.

2.Paprastas naudojimas: Šio šunų uostymo kilimėlio pagalba galite paslėpti įvairius įvairiose vietose valgomus skanėstus ar granules, linksmindami ir stimuliuodami natūralius augintinio instinktus, tuo pačiu laikydami juos užimtus.

3.Patogus nešiojimas: augintinio uostymo kilimėlio neslystantis audinio dugnas efektyviai pritvirtina kilimėlį ir neleidžia šuniui jo perkelti. Jis gali būti sulankstytas ir lengvai laikomas. Be to, jis gali būti pakabintas arba atidėtas, kai nenaudojamas.

4. Nelengva sulaužyti: Šis šunų uostymo kilimėlis yra stiprus ir sunkiai plyšta, nes jis pagamintas iš polinės vilnos.Be to, jis gali būti plaunamas mašina ir yra pakankamai minkštas, kad jūsų mažasis augintinis negalėtų trinti veido ar nosies. Galite jį naudoti pakartotinai.

5.Įvairios programos: Šis šunų uostymo kilimėlis gali būti skirtas ne tik šunims, bet ir kitiems mažiems augintiniams, tokiems kaip jūrų kiaulytės, triušiai, šeškai ir šinšilos. Jo ryškios spalvos ir unikali forma juos suvilios ir paskatins smalsumą.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas