Triušių žandikauliai, naminių gyvūnėlių tualetas/ puoduko treniruočių pagalvėlės, sugeriančios vienkartinės sauskelnės ežiukui

€36.39 €24.01

Pet Products

sku: g54369

  • Origin: Mainland China

Triušių šlapimo pagalvėlės, naminių gyvūnėlių tualetas / puoduko treniruočių pagalvėlės, sugeriančios vienkartinės sauskelnės ežiui [mažo dydžio] Mažo dydžio šlapintis kilimėlis gali būti naudojamas kaip papildai tam tikroms sritims. Lyginant su didelio dydžio trinkelėmis , ji išvengia atliekų ir yra ekologiškesnė. Naudokite mažose erdvėse be sudėtingo pjovimo.

[Taikymo sritis] Naminių gyvūnėlių dresūros kilimėlis gali būti naudojamas kaip gyvūnų kraiko dėžutės įdėklai, naminių gyvūnėlių dresūra, pagalba senstantiems naminiams gyvūnėliams, kačiuko priežiūra, kelioninis krepšys ir naminių gyvūnėlių dėžutė, tam tikros narvo vietos, dėmių danga.

[Didelė absorbcija] Įmontuota polimerinė vandenį sugerianti derva su gera absorbcija. Jis gali būti visiškai absorbuojamas per kelias sekundes ir paviršius tampa sausas. Paskutiniai du sandarūs sluoksniai gali užrakinti skystį ir apsaugoti jūsų grindis.

[Patogus pakeitimas] Vienkartiniai gyvūnų šlapimo pagalvėlės, atsisveikinkite su varginančiu valymu.Išmeskite, kai tik jį panaudosite, atsisveikinkite su netvarka ir padovanokite švarius namus. Mažiems gyvūnams, jūrų kiaulytei, ežiams, žiurkėnui, šinšilai, triušiui, zuikiui, pagyvenusiai katei, šuniukui.

dydis & kiekis: S-33 x 45cm, 100pcs / M-45 x 60cm, 50pcs / L-60 x 60cm, 40vnt

Medžiaga: neaustinis audinys

Spalva: kaip parodyta

Pakuote sudaro:

1 x Sugeriančių vienkartinių sauskelnių rinkinys

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas