Kalėdų eglutės apykaklė Blizgučiai eglutės apvadas Kalėdų eglutės stovo pagrindo dangtelis Kalėdų eglutės žiedas

€39.02 €19.51

Home & Garden

sku: g7846

  • Set Type: no
  • Origin: Mainland China
  • Model Number: Christmas Tree Collar
  • Electronic: no
  • Packing: No Gift Box

Ženklelių taškai :

1.Putojantis dizainas: Ši eglutės apykaklė pasižymi šešiakampio forma ir blizgučių detalėmis, kurios papuoš jūsų eglutę ir suteiks jūsų namams romantišką šventinę ir šiltą atmosferą.

2. Lengvas montavimas: Galite lengvai surinkti ir uždaryti šios eglutės apykaklės kabliuką ir kilpą. Tiesiog išimkite eglutės žiedą ir apvyniokite jį aplink savo medžio apačią, kad atrodytumėte šventiškai.

3.Poliesterio pluoštas, blizgučiai, ir kartonas: Ši eglutės apykaklė pagaminta iš poliesterio pluošto, blizgučių ir kartono, todėl ji yra labai stipri ir blizgi. Jis yra daugkartinio naudojimo ir patvarus, jį galima naudoti ilgą laiką be deformacijos ar pažeidimo.

4. Idealus medžių dydis: Ši eglutės apykaklė yra 60 x 80 x 25 cm, sukurta taip, kad tiktų daugumai standartinio dydžio eglučių. Tiesiog apvyniokite jį aplink savo medžio pagrindą ir pritvirtinkite kabliu ir kilpos tvirtinimo detalėmis.

5.Platus pritaikymas: Šis elegantiškas ir tvirtas medžio antkaklis gali būti naudojamas padengti jūsų dirbtinės ar natūralios eglutės pagrindą ir suteikti jūsų namams daugiau šventinės atmosferos. Tai puikiai tinka sodui, svetainei, vestuvėms, šeimos vakarėliui ar kitoms atostogų dekoracijoms.

Aprašymas:

Atgaivinkite savo eglutę ir suteikite jai elegancijos su mūsų eglutės žiedu . Pagamintas iš aukštos kokybės poliesterio pluošto, blizgučių ir kartono, šis medžio žiedas yra lengvai surenkamas ir tinka daugumai standartinio dydžio eglučių. Puikiai tinka papuošti medį savo svetainėje arba suteikti vestuvėms šventinį atspalvį.

Specifikacijos:_

Produkto medžiaga: poliesterio pluoštas, blizgus audinys

Produkto dydis:

viršutinis plotis 60CM / 23.62inches

apatinis plotis 80CM / 31.5inch

aukštis 25CM / 9.84inch

Gaminio svoris: ≈945g

Pakuočių sąrašas:

1 x Kalėdų eglutės apykaklė

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas