Viduramžių šarvuoto riterio tema Gimtadienio šventės dekoravimo reikmenys Vienkartiniai stalo įrankiai Balionų reklamjuostė Kūdikio dušo dovana

€3.75 €2.47

Home & Garden

sku: g12091

  • Pattern: chevron, Architecture
  • Origin: Mainland China
  • Disposable Tableware Type: Disposable Tableware Sets
  • Material: Paper
  • Occasion: Wedding & Engagement, Christening & Baptism, St Patrick's Day, Grand Event, Retirement, Gender Reveal, Birthday Party, House Moving, Children's Day, April Fool's Day, back to school, Chinese New Year, Earth Day, Father's Day, Thanksgiving, Party, Christmas, Valentine's Day, Wedding, Halloween, Easter, New Year, Graduation, Anniversary, Mother's Day

modname=ckeditor

Sveiki atvykę į prekes, naršykite mūsų parduotuvėje tikėkite, kad jums patiks. Sekite mus, kad galėtumėte mėgautis išskirtine gerbėjų nuolaida

1.VIP kaina ir papildoma nuolaida sekėjams

2. Žinant naujus atvykėlius, parduotuvės reklamą

3.Iš anksto

laimėkite nemokamus produktus ar didelius kuponus ir kitus privalumus 4. Turite įsigyti visą komplektą, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo tarnyba. Suteiksime maksimalų lengvatinį režimą.

Mes priimame "Alipay", "West Union", "T / T.Visos pagrindinės kredito kortelės priimamos per saugų mokėjimų procesorių ESCROW.

Laivybos

PRISTATYMAS VISAME PASAULYJE. (Išskyrus kai kurias šalis ir APO / FPO)

Norėdami apsaugoti jūsų interesus, siunčiame tik patvirtintais užsakymo adresais, pateikdami užsakymą atidžiai patikrinkite savo pristatymo adresus.

Pristatymo būsena pagrįsta pašto / kurjerio pateikta stebėjimo informacija.

Atkreipkite dėmesį, kad mes nesame atsakingi už jokius galimus importo mokesčius.

Mes nebūsime atsakingi už prekės praradimą dėl neteisingo ar nežinomo adreso.

Supraskite, kad siuntimo nuostoliai, nors ir gana retai, yra internetinės prekybos dalis, būkite suprantami, kai kažkas, ko niekas negali kontroliuoti, turi įtakos pristatymo laikui (pvz., Stichinės nelaimės).

Prašome atidžiai patikrinti ir nepasirašyti siuntinio, jei jis sugedo atvykus.

Grąžinimas/pinigų grąžinimas

Jei nesate patenkinti mūsų produktais, turėsite 7 dienas susisiekti su mumis ir 30 dienų grąžinti juos nuo jų gavimo dienos. Jis laikomas naudotu, jei prekę turite ilgiau nei 7 dienas, ir MES NEIŠDUOSIME JUMS PINIGŲ GRĄŽINIMO AR REPLACEMENT.NO IŠIMČIŲ! Mes abi pusės sau leidžiame 50% siuntimo išlaidų.

Jei gaminys yra sugedęs arba veikia netinkamai, galite pasirinkti grąžinti pinigus arba pakeisti prekę originaliu modeliu. Mes padengsime visas siuntimo išlaidas, jei produktas (-ai) yra ne toks, kaip aprašyta

Prieš išsiųsdami grąžinimą, susisiekite su mumis dėl grąžinimo tvarkos.

Garantija

12 mėnesių gamintojo ribota garantija nekokybiškoms prekėms, ši garantija apima tik gaminio defektus ir neapima JOKIŲ grąžinimo krovinių gabenimo mokesčių, naudotų baterijų, jūsų išimtų dalių kainos, įprasto nusidėvėjimo, neatsargaus / aplaidaus prekės naudojimo, pasekminių ar vėlesnių pažeidimų.

Mes netaisome ir nekeičiame prekių, kurių garantija pasibaigusi.

Atsiliepimus

Grįžtamasis ryšys mums yra labai svarbus, mes stengiamės suteikti didžiausią pasitenkinimą savo klientams. Palikite mums 5 žvaigždučių teigiamą atsiliepimą, jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis.

Jei turite klausimų ar jums reikia klientų aptarnavimo, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą susisiekite su mumis. Mes padarysime viską, ką galime, kad išspręstume problemą.

Mieli draugai, jei esate patenkinti apsipirkimu, pateikite man penkių žvaigždučių atsiliepimą. Myliu tave!!!

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas