Ilgaamžis Gražus Velykų vakarėlis Sienos ornamentas Netikras vainikas Tikroviškas Velykų dirbtinis vainikas Žali lapai Festivalio reikmenys

€12.88 €6.44

Home & Garden

sku: g11877

  • Occasion: Party
  • Electronic: no
  • Origin: Mainland China
  • Material: Plastic

Ilgaamžis gražus Velykų vakarėlis Sienos ornamentas Netikras vainikas Tikroviškas Velykų dirbtinis vainikas Žali lapai Festivalio reikmenys

Specifikacijos:

Tai, ką jums gali pasiūlyti šis dirbtinis vainikas, yra išskirtinė dažymo technologija, todėl jis gali išlaikyti ryškią spalvą net ir po ilgo naudojimo. Jis gali puikiai patenkinti jūsų namų dekoravimo poreikius dėl savo gražios išvaizdos ir didelio ilgaamžiškumo.

Su žaliais lapais, kaspino peteliške ir morkų forma, šis vainikas yra toks gražus. Jis kupinas gyvybingumo ir puikiai tinka Velykoms priimti svečius.

Jis pagamintas iš plastikinės medžiagos.

Šio gaminio ilgis yra 60 cm, plotis 40 cm ir aukštis 2 cm.

Puiki vidaus ir lauko apdaila namams, sienai, langui, lauko durims, židiniui, svetainei, miegamajam, valgomajam, maniežei, verandai, langui ir pan. Puikiai tinka Velykų vakarėliams. Netikėta dovana jūsų draugams ir šeimos nariams.

Prekės pavadinimas: Velykų vainikas

Medžiaga: plastikas

Savybės: tikroviškas, puikus apdirbimas, "Colorfast"

Informacija apie dydį:

L: 60cm / 23.62", W: 40cm / 15.75", H: 2cm / 0.79"(apytiksliai)

Pastabos:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymų skirtumo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių. Prašome leisti nedidelį matmenų skirtumą dėl skirtingo rankinio matavimo.

Komplektą sudaro:

1 x Velykų vainikas

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas