Creative Girl Head Vase Mini sultingi sodintojai Vinilo gėlių vazonas Kūrybinis rašiklio laikiklis namų sodo biuro darbalaukio dekoravimui

€21.63 €7.36

Home & Garden

sku: g13319

  • Feature 3: Vase Decoration Home
  • Feature 7: Dropship
  • Feature 2: Pen Holder
  • Year: 2022
  • Feature 5: Succulent Pot
  • Feature 1: Succulent Planters
  • Feature 6: Flower Pot
  • Origin: Mainland China
  • Feature 4: Flower Container

Žymos: head vase

Ženkleliai:

1、Lengvas ir tvirtas: pagamintas iš aukštos kokybės dervos.Augalinis vazonas yra lengvas ir patvarus naudoti. Yra keletas skirtumų tarp Kiekvienas gėlių vazonas yra rankų darbo dažytas.

2、Su jūsų idėja: namų gamykla, kuri daro daugiau nei tik sėdi ten. "Face Plant" saugo ir saugo jūsų augalą bei akinius ir tai daro su keista asmenybe.

3、Kelios progos: Animacinių filmų mergaičių sukurti sultingi vazoniniai augalai gali rodyti lauko statulas ir augalus jūsų terasoje, sode ar verandoje, kad svečiai galėtų lengvai mėgautis.

4、Puikus dovanų pasirinkimas: Toks puikus gėlių vazonas gali būti puiki dovana poli žuvų augalų entuziastams. Vartotojai taip pat gali juos naudoti kaip sultinį. Nesvarbu, ar jis dovanojamas draugui, šeimai ar vestuvėms, gimtadieniui, Kalėdoms ir pan., Tai yra jūsų puikus pasirinkimas.

5、Apsipirkimas be rūpesčių: klientų aptarnavimas yra mūsų pagrindinis prioritetas.Jei jums nepatinka mūsų produktai per 30 dienų nuo pirkimo, grąžinsime jums visą sumą. Jei dėl kokių nors priežasčių nesate visiškai patenkinti savo pirkiniu, nedvejodami rašykite mums el. paštu ir mes padarysime viską, kad kuo greičiau suteiktume jums tinkamą paslaugą.

Aprašymas:

Pagaminta iš aukštos kokybės dervos.Augalų puodelis yra lengvas ir patvarus naudoti. Yra keletas skirtumų tarp Kiekvienas gėlių vazonas yra rankų darbo dažytas.

Sukulentų ar augalų sodinimas į netaisyklingus vazonus, atrodo, suteikia jiems naują prasmę. Jie pasirūpins jūsų sodu ar biuru. Padarykite savo gyvenamąją ir darbo aplinką gyvybingesnę.

Pavadinimas: girl succulent flower pot

Medžiaga: derva

Dydis

Modelis A-Bishin, 85 * 90 * 120mm / 3.34 * 3.54 * 4.72

B - pieno arbatos mergina, 100 * 70 * 130mm / 3.93 * 2.75 * 5.11in

C - Kačių ponia, 85 * 80 * 120mm / 3.34 * 3.15 * 4.72

D - ledinukas, 75*70*130mm/2.95*2.75*5.11in

Pakavimo sąrašas:

Mergautinis sultingas gėlių vazonas * 1

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas