Kalėdų gimimo papuošalai 9Vnt Unikali gimimo scena Išskirtinis religinis Kalėdų dekoras Retro Stalviršio papuošalai Gimimas

€35.72 €21.43

Home & Garden

sku: g22954

  • Origin: Mainland China
  • Outer Material: Polyester

Pridėkite šilumos ir prasmės savo kalėdiniam dekoravimui su mūsų šventinėmis gimimo dekoracijomis. Pagaminti iš aukštos kokybės dervos medžiagos, šie elegantiški kūriniai taps puikia festivalio dovana ar prasmingu valgomųjų dekoru. Švęskite tikrąją Kalėdų dvasią su šiuo nesenstančiu savo atostogų kolekcijos papildymu.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Kalėdų dekoracijos Gimimo scena

Produkto medžiaga: derva

Produkto dydis: 6.5 * 4.5 * 9cm/2.56 * 1.77 * 3.54 in (aukščiausias) (apytiksliai)

Bendras svoris: 700g (apytiksliai)

Pakuočių sąrašas:

1 rinkinys * Kalėdinių dekoracijų gimimo scena

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektų ir fotoaparato kampų gaminyje gali būti spalvų skirtumų, prašome suprasti.

Dėl rankinio matavimo produkto dydis gali būti klaidingas.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Tobula dovana: parodykite savo meilę ir rūpestį šia kalėdine dovana draugams, kurie švenčia šią religinę šventę. Ši gimimo scena yra puiki dovana pasidalinti Jėzaus gimimo džiaugsmu su savo artimaisiais. Ši gimimo scena palies jų širdis ir primins tikrąją Kalėdų prasmę.

2.Patobulintas mokymasis: patirkite tikrąją Kalėdų prasmę su mūsų Gimimo scena.Naudokite ją, kad išmokytumėte savo vaikus šio šventinio laikotarpio istorijos ir kartu peržiūrėtumėte. Sudėtingas dizainas ir šilta atmosfera suteikia jūsų namų dekorui prasmės, puikiai tinkančios šiam ypatingam metų laikui.

3. Išlaisvinkite atostogų nuotaiką: pasinerkite į Kalėdų dvasią su mūsų gimimo scena išskirtiniu ir ryškiu dizainu. Sukurkite pilnavertę festivalio atmosferą ir patirkite sezono džiaugsmą savo namuose.

4.Kelios progos: Švęskite gražiausią metų laiką su šia miela gimimo scena, kuri atneš jums gerą nuotaiką ir ramybę. Ši dekoracija tinka miegamiesiems, namams, žaidimų kambariams, svetainėms, valgomiesiems ir kitoms tinkamoms progoms.

5.Superior Material: Pagaminta iš geros dervos medžiagos, ši gimimo scena gali pasigirti nesenstančiu dizainu, kuris puikiai užfiksuoja atostogų dvasią. Kiekvienas kūrinys kruopščiai dažomas rankomis, užtikrinant išskirtines detales ir ryškias spalvas. Dėl ilgo tarnavimo laiko ir ekologiškos sudėties jis yra tvarus pasirinkimas.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas