Obelisko grotelės metalinių gėlių atrama laipiojimo namų dekorui Vejos verandos balkonas Sodo terasa daržovėms Gebenė Jazminas

€36.69 €18.34

Home & Garden

sku: g7854

  • Origin: Mainland China

Pridėkite grožio ir žavesio savo kiemui su šiuo laipiojimo rožių grotelėmis. Jis turi dekoratyvinę funkciją ir gali palaikyti saldžius žirnius ir kitus alpinistus. Grotelės yra tvirtos ir lengvai nešiojamos bei laikomos, kai nenaudojamos.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Paprastas surinkimo gėlių stovo ∪tipas

Medžiaga: nerūdijančio plieno vamzdis

Skersmuo: apie 8mm / 0.31inch

Dydis:

A: apie 90cm / 35.43inch

B: apie 120cm / 47.24inch

C: apie 150cm / 59inch

Spalva: Juoda

"Vantages": Lengva surinkti, galite DIVY savo gėlių stovą, taip pat bet kuriuo metu

galite padidinti aukštį ir plotį Pakuočių sąrašas:

1vnt x obelisko grotelės(reikia surinkti)

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Stilingas ir natūralus: Šie lauko augalams skirti augalų narvai turi estetinį dizainą, kuris suteikia jūsų sodui natūralų ir stilingą prisilietimą.Jie taip pat siūlo tvirtą laipiojimo atramą jūsų augalams ir sustiprina jų dekoratyvinę funkciją.

2. Patikimas augalų palaikymas: Šie augalų narvai yra pastatyti iš aukštos kokybės medžiagos, kuri yra lengva ir patikima. Jie turi tvirtus kuolus ir sutirštintus plieninius žiedus, kad palaikytų jūsų lauko augalus.

3. Lengvas ir nešiojamas: Šiuos augalų narvus galima nuimti nuo augalų nepakenkiant jiems, nes jie skirti išvengti stiebų ar lapų sužalojimo. Jie gali lengvai transportuoti ir saugoti.

4. Kelios funkcijos: Nesvarbu, ar auginate jazminus, daržoves, klematus, rožes, gebenes ar saldžius žirnius, mūsų augalų narvai gali suteikti tvirtą ir patikimą paramą jūsų lauko augalams.

5. Platus pritaikymas: Šie augalų narvai gali laikyti jūsų lauko augalus bet kokiu oru, neatsižvelgiant į tai, ar turite terasą, balkoną, žolę, verandą ar sodą.Jie gali tvarkyti įvairias augalų formas ir dydžius ir yra lengvai montuojami.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas