1vnt Kačių garų šepetys Šunų šepetys 3 in 1 Elektrinis purškiamas kačių plaukų šepetys masažui Naminių gyvūnėlių priežiūra Šukos Plaukų šalinimas Šukos

€4.69 €2.58

Pet Products

sku: g51216

  • Type: Dogs
  • Material: Plastic
  • Origin: Mainland China

Aprašymas

Daugiafunkcinis grožio įrankis

Šis "3-in-1" katės šepetys yra universalus jūsų augintinio kasdienės priežiūros priedas. Tai veiksmingai išsprendžia tokias problemas kaip susivėlę ir surišti kailiai, todėl tai yra būtinas įrankis naminių gyvūnėlių savininkams. Nesvarbu, ar turite katę, ar šunį, šis šepetys išlaikys jūsų pūkuoto draugo kailį sveiką ir blizgantį.

Garų kačių plaukų šepetys

Efektyvus priežiūros sprendimas laimingiems, benamiams augintiniams! "Steam" katės šepetys išsprendžia tris naminių gyvūnėlių plaukų, naminių gyvūnėlių garų valymo ir naminių gyvūnėlių masažo problemas. Neįtikėtinas slinkimo sumažėjimas, atsisveikinkite su plaukais savo namuose ir pasveikinkite švaresnę, beplaukę gyvenamąją erdvę!

Švelnus naminių gyvūnėlių odai

Apvalus dantų šepetėlio galas užtikrina, kad jūsų augintinio oda nebus pažeista kailio priežiūros metu. Daugiau nesijaudinkite dėl įbrėžimų ar dirginimo - jūsų augintinis galės mėgautis patogia ir be streso patirtimi.

Mylėkite savo augintinio kailį

Garų katės šepetėlio naudojimas ne tik sumažins išsiskyrimą, bet ir suteiks jūsų pūkuotam kompanionui sveikesnį, blizgesnį kailį. Jūsų šuo ar katė atrodys ir jausis geriausiai po kiekvieno kailio priežiūros seanso, ir jiems patiks dėmesys!

Išvalykite beplaukius namus

Reguliariai valydami dantis naudodami šią priežiūros priemonę, pašalinsite negyvų plaukų perteklių iš jūsų augintinio kailio ir padarysite namus švaresnius ir be plaukų. Jums patiks tvarkingumas, o jūsų augintiniui patiks bendravimo laikas. Tai naudinga jums ir jūsų pūkuotam draugui!

Į paketą įeina:

1* šlapias kačių šepetys

Dėkojame už dėmesį, jei norite nusipirkti daugiau nei mes išvardijome, susisiekite su mumis. Kviečiame apsilankyti. Tikimės, kad turite gražią dieną!

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas