Šunų sukibimo kojinės Šunų kačių kojinės Apsauga nuo slydimo Traukos kontrolė Šunų letenų apsauga Neslidžios kojinės su užsegimu Minkšta naminių gyvūnėlių apsauga

€8.96 €4.48

Pet Products

sku: g52975

  • Origin: Mainland China
  • Set Type: no
  • Material: Wool

Aprašymas:

Pagaminta iš elastingos ir patogios medžiagos, ji yra minkšta ir lengva, o jūsų šunys bus lengviau priimti, Dėl kvėpuojančio megzto audinio ir patvarios dugno šios kojinės apsaugo šuns letenas nuo nudegimo karštą vasarą ir apsaugo šunų nagus nuo akmenų ir stiklo. Tačiau mes nesiūlome vasarą ilgai vaikščioti lauke.

Dėl papildomo reguliuojamo ir nuimamo diržo kojinės išlieka ant jūsų gyvos ir neklaužados augintinio letenos ir niekada lengvai nenukris.

Galite naudoti elastingą užsegimą, kad sureguliuotumėte savo šuns kojinės sandarumą, tačiau nefiksuokite jos per stipriai, kad šuo jaustųsi gerai ir nenukristų vaikščiodamas ar bėgiodamas.

Funkcijos:

S dydis: pėdų plotis 5cm kojinių ilgis 15cm

M dydis: pado plotis 6.5cm kojinių ilgis 16cm

L dydis: pado plotis 7cm kojinių ilgis 18.5cm

Sąrašas:

1set*Anti Slip Dog kojinės(2pairs/set)

Peržiūrėkite daugiau produkto informacijos

1.【Patvari medžiaga】Šios kojinės šunims yra pagamintos iš patvarios medvilnės medžiagos, tvirtos, daugkartinio naudojimo, plaunamos ir nelengvai sulaužomos, jas galite naudoti ilgą laiką, lengvas ir nešiojamas bei lengvai nešiojamas.

2.【Grindų apsauga】Kojinės neleidžia naminiams šunims ir katėms slysti ant kietmedžio grindų ir apsaugo grindis, kilimus ir sofas nuo įbrėžimų naminių gyvūnėlių nagais.

3.【Teikia papildomą paramą】Gražūs neslystantys letenų atspaudai suteikia papildomą palaikymą ir neleidžia jūsų šuniui paslysti, tikrai padeda jūsų vyresniam šuniui vėl vaikščioti po namus!

4.【Lipdukų tvirtinimo detalės】Galite naudoti elastingus juodus tvirtinimo elementus, kad sureguliuotumėte šuns kojinių sandarumą, tačiau netaisykite jų per stipriai, leiskite šuniui jaustis gerai ir nenukristi vaikščiojant ar bėgiojant.

5.【Wide Applicable】Šios neslystančios kambarinės kojinės šunims yra nuostabios ir praktiškos Helovinui, vakarėliams, gimtadieniams ar tiesiog šaltai žiemos kasdienei aprangai.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas