Vištienos ksilofono žaislas Naminė vištiena nuoboduliui malšinti Žaislinė papūga Perkusija Kramtomieji dantys, tinkami vištoms, papūgos ir paukščiams

€16.45 €8.23

Pet Products

sku: g55168

  • Material: Polyester
  • Set Type: no
  • Type: BIRDS
  • Origin: Mainland China

Vištienos ksilofonas Žaislinė naminė vištiena nuoboduliui malšinti žaislinė papūga perkusija kramtomieji dantys, tinkami vištoms, papūgoms ir paukščiams

Punktai:

1、Juokingi vištienos žaislai: Ksilofono žaislai yra specialiai sukurti viščiukams. Su dviem kabliukais jis gali būti pakabintas vištienos viduje. Kai jūsų vištiena yra ant jo, jis skleis gražų garsą.

2、Aukštos kokybės medžiagos: Ksilofonas pagamintas iš aukštos kokybės medinės medžiagos ir metalo, su akmenimis ir metaliniais varpeliais, kurie gali skleisti nuostabų garsą.

3、Suteikite linksmybių: Mažus viščiukus ir paukščius visada traukia ryškūs garsai ir ryškios spalvos. Šis žaislas gali suteikti malonumo viščiukams, jį aptikdamas ir palengvindamas jų nuobodulį.

4、Išsamus dydis: Ksilofono dydis: plotis: apie 12cm / 4.72in bendras aukštis: apie 55cm / 21.65in, kuris gali patenkinti skirtingus viščiukų ir papūgų poreikius.

5、Geriausia dovana: Plūduriuojantys ksilofono žaislai tinka ne tik viščiukams, bet ir kitiems dideliems paukščiams, pavyzdžiui, papūgoms ir kt.

Specifikacijos:

Dydis:

Plotis: apie 12cm / 4.72in

Bendras aukštis: apie 55cm / 21.65in

Medinių blokų ilgis: apie 23.5cm / 9.25in

Medžiaga: metalas, medinė medžiaga

Pakuočių sąrašas:

1 * vištienos ksilofono žaislas

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas