God Of Wealth Durų lipdukas Klijai Sodybos tapyba God Of Wealth Pavasario šventė Naujųjų metų paveikslas Kiniškų durų lipdukas

€1.41 €0.98

Home & Garden

sku: g4830

  • Origin: Mainland China

Švęskite kinų Naujuosius metus su šiais gražiais tradiciniais raudonais langų lipdukais. 3D efektas atneša gerus turto ir likimo linkėjimus.

Specifikacijos:

Mažas dydis: apie 27x21cm / 10.63x8.27 colių

Didelis dydis: apie 34x26cm / 13.39x10.24 colių

Produkto medžiaga: kartonas

Produktų sąrašas:

1 pora x kinų Naujųjų metų durų lipdukai

Pastabos:

Normalu, kad aukso milteliai nukrenta ant paviršiaus, ir tai nėra produkto kokybės problema.

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl rankinio matavimo skirtumo prašome leisti 1-3 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Tradicinis dekoras: Mūsų kinų Naujųjų Metų durų lipdukas palankia raudona spalva sustiprina pavasario šventės atmosferą tradiciniu dekoru. Įkvėpkite savo namus šventine atmosfera.

2.Lively 3D: paverskite savo duris vartais į kinų Naujųjų metų šventę su mūsų ryškiais 3D efektų durų lipdukais. Nuostabios spalvos ir tikroviškos detalės sukurs įtraukiančią patirtį.

3.Palanki prasmė: Atneškite gerus linkėjimus turtui ir likimui su šiais linksmais ornamentais. Šiuose kinų Naujųjų metų durų lipdukuose yra tradiciniai simboliai ir simboliai, simbolizuojantys sėkmę.

4. Išskirtinis meno kūrinys: Pakelkite savo kinų Naujųjų Metų dekorą naudodami mūsų durų lipduką, galintį pasigirti išskirtinėmis detalėmis, kurias kruopščiai nupiešė profesionalus kinų tapytojas.

5.Dovanų idėja: sužavėkite kolegas, draugus ir šeimos narius šiuo šventiniu kinų Naujųjų metų durų lipduku su palankiais simboliais ir sveikinimais, puikia dovana Tigro metams.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas