3 vnt Tinklelis lietaus statinei, vandens surinkimo kaušai Uždenkite rezervuaro surinkimo įrankį Apsauga nuo lietaus statinės

€18.36 €7.53

Home & Garden

sku: g9717

  • Origin: Mainland China

3 vnt Tinklelis lietaus statinei, vandens surinkimo kaušams Uždenkite rezervuaro surinkimo įrankį Apsauga nuo lietaus statinės

Praktinis dangtis: Gausite 3 vienetus vandens surinkimo dangčio, kurių pakanka kasdieniam naudojimui. Ne tik juodas tinklelis gali užkirsti kelią šviesai patekti, bet ir smulkus tinklelis gali užkirsti kelią lapams ir šiukšlėms patekti į lietaus statinę. Tai labai naudinga rudenį, kai yra daugiau leaves.it darbų.

Tinkamas dydis: Lietaus statinės tinklo dangtis yra 95 cm / 37,4 colio skersmens, tinka statinėms, kurių skersmuo ne didesnis kaip 33,5 colio. Taip pat galite jį uždengti ant mažų stalų ir suolų namuose, kad dulkės nepatektų ant paviršiaus.

Patvari medžiaga: Šio vandens rezervuaro surinkimo įrankio apsauginis dangtelis yra pagamintas iš patvarios poliesterio medžiagos, tinklelis yra sandarus ir plonas, o tai gali gerai užkirsti kelią mažiems daiktams patekti į statinę, o jo medžiaga taip pat yra stipri, nelengva subraižyti ar suplėšyti, galite jį naudoti ilgą laiką, Jis renka švarų vandenį, kuris gali būti dedamas ant kibiro ištisus metus.

Taupykite valymo laiką: Lietaus statinės ekraną lengva sumontuoti, tiesiog uždenkite smulkų tinklelį ant statinės ir pritvirtinkite. Tai lietaus statinės dangtis, tinkamas naudoti lauke ir išlaikyti vandenį švarų, todėl jums nereikia praleisti laiko valant statinę.

Plačiai naudojamas: Kibirą galite uždengti šiais dangčiais, o kibirą pastatyti terasose, kiemuose, deniuose, verandose, vejose ir kitose vietose, kur galima surinkti lietaus vandenį, o tada galite atlikti kitus dalykus, nes su šiais akių dangčiais kibiras automatiškai įsiskverbs į švarų vandenį, kad galėtumėte naudoti lietingomis dienomis.

Spalva: juoda

Medžiaga: poliesteris

Pakuote sudaro:

3 * Akių dangtelis

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas