No Pull Pet Harness Reguliuojama naminių gyvūnėlių liemenė Minkšta paminkštinta šunų pakinktų liemenė Diržai Lengvas valdymas mažiems vidutiniams dideliems šunims

€29.77 €14.88

Pet Products

sku: g54186

  • Pattern: Solid
  • Origin: Mainland China
  • Type: Sets, Dogs
  • Is Smart Device: no
  • Material: FIBER

Ši reguliuojamo dydžio šunų medžioklinių diržų liemenė suteikia platų pritaikymą jūsų pūkuoto draugo nuotykiams lauke. Šviesą atspindintis dirželis padidina matomumą, o sustiprintas dirželis apsaugo jūsų šuns odą nuo žalos. Be to, jis yra patvarus ir patogus ilgoms dienoms lauke.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Dog Hunting Harness Vest

Produkto dydis: S, M, L

Pakuočių sąrašas:

Šunų medžioklės diržų liemenė x 1

Nata:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Patobulintas dresūra: Mūsų šunų medžioklės diržų liemenė apsaugo nuo traukimo ir užspringimo be traukimo. Sustiprintas dirželis tolygiai paskirsto jėgą, todėl puikiai tinka dresūrai ar šunims, kurie linkę traukti daugiau.Be to, tai padidina jūsų šunų komfortą ir saugumą, pašalindama kaklo įtampą.

2. Reguliuojamas dydis: maksimaliai padidinkite savo šuns komfortąPadidinkite savo šuns komfortą naudodami mūsų naujovišką šunų medžioklės diržų liemenę.Reguliuojamas dydis leidžia puikiai priglusti, užtikrinant, kad diržai būtų tvirtai pritvirtinti dviem sagtimis ties krūtine ir kaklu. Jūsų šuniui tai patiks.

3.Advanced Protection: Su vidiniu tinklelio dizainu, užtikrinančiu kvėpavimą ir odos apsaugą, mūsų šunų medžioklės diržų liemenė yra pagaminta iš sustiprinto Oksfordo nailono audinio, kuris yra minkštas ir patogus. Viršutinio ir apatinio sluoksnio konstrukcija užtikrina maksimalų patvarumą, todėl puikiai tinka naudoti lauke.

4. Sauga ir saugumas: Ši šunų medžioklinių diržų liemenė, aprūpinta šviesą atspindinčia medžiaga, atspindi šviesą esant labai silpnam apšvietimui, todėl jūsų pūkuotas draugas yra saugus.Liemenė yra su 2 tarnybinių šunų pleistrais, 2 dresūros pleistrais ir letenos pleistru, o kvėpuojantis dizainas užtikrina komfortą.

5.Taikymo sritis: Ši šunų medžioklinių diržų liemenė tinka mažiems, vidutiniams ir dideliems įvairių veislių ir dydžių šunims. Jis gali būti naudojamas lauko veiklai, naktiniam vaikščiojimui, žygiams pėsčiomis, treniruotėms ir kt. Jis turi šviesą atspindinčią juostelę ir greitai atleidžiamą sagtį, kad būtų lengva ir saugu naudoti.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas