Helovino moliūgų lempa nešiojama siaubo Helovino nakties lemputė daugkartinio naudojimo dekoratyvinis moliūgų vaiduoklis LED žibintas vakarėlių dekoravimui

€6.40 €3.20

Home & Garden

sku: g3577

  • Material: glass
  • Electronic: no
  • Occasion: Eid al-Fitr
  • Pattern: NONE
  • Origin: Mainland China
  • Model Number: Halloween Pumpkin Lamp

Ženkleliai:

1. Unikalus dizainas: Šie Helovino moliūgų žibintai gali pasigirti unikalia lempos forma ir retro stiliumi, suteikiančiu jūsų dekorui linksmybių. Kiekvienas moliūgas turi akį traukiančius atspaudus ir kūrybiškus dizainus, kurie suteikia jūsų namų dekorui unikalų posūkį.

2. Patvarūs ir ekologiški: pagaminti naudojant puikios kokybės medžiagas, mūsų Helovino moliūgų žibintai yra tvirti ir patvarūs. Naudojami PP ir elektroniniai komponentai yra ekologiški, o produktas sukurtas taip, kad būtų atsparus deformacijai ir lūžimui.

3. Papuoškite visur: Pridėkite savo namams jaukumo su mūsų Helovino žibintais.Pakabinkite juos ant verandų, sienų, medžių ar lentynų, kad galėtumėte labai dekoratyviai dekoruoti viduje / lauke. Puikiai tinka Helovino vakarėliams, namų dekoracijoms ir atostogų nuotraukų fonui.

4. Gerai sukurtas dizainas: Šie LED žibintai yra išskirtinai pagaminti iš vandeniui atsparios medžiagos ir mygtuko jungiklio ryškumui reguliuoti. Jie yra lengvi, lengvai pakabinami ar nešiojami ir lengvai naudojami bet kokiai progai.

5. Išskirtinės dovanos: pakelkite savo Helovino šventes su šiomis moliūgų lemputėmis, kurios tikrai nustebins ir pradžiugins gavėją. Dėl unikalaus ir žavingo dizaino šie žibintai sukuria stipresnę šventinę atmosferą ir yra geros dovanos draugams.

Aprašymas:

Įneškite baisią atmosferą į savo Helovino vakarėlį su mūsų gerai pagamintu moliūgų žibintu.Mūsų žibintas pagamintas iš aukštos kokybės PP ir elektroninių komponentų, sukurtų su unikaliomis savybėmis, kad nustebintų ir pradžiugintų gavėją. Žibintą galima lengvai pakabinti ant medžių, sukuriant Helovino atmosferą kaip niekada anksčiau. Nepraleiskite progos įsigyti šio būtino Helovino aksesuaro!

Specifikacijos:

1. Produkto dydis: (apytiksliai)7.5 * 7.5.5 * 12.5cm / 2.95 * 2.95 * 4.92 colių

2. Produkto medžiaga: PP + elektroniniai komponentai (3 vnt. AG10)

3. Produkto svoris: vienas grynasis svoris 55g

4. Papildomos instrukcijos: Gaminyje yra 3 elektronikos elementai, kuriuos galima naudoti iškart, kai tik jį gaunate, ir kuriuos galima perdirbti.

pakavimo sąrašas:

1 * moliūgų šviesa

Malonūs patarimai:

1. Dėl tokių priežasčių kaip monitoriaus spalvų temperatūra, fotoaparatas, aplinkos apšvietimas ir fotografavimo įgūdžiai, kai kurių gaminių nuotraukose gali būti nedidelių spalvų skirtumų. Spalva priklauso nuo tikrojo produkto!

2. Leiskite nedidelius dydžių skirtumus dėl skirtingų rankinių matavimų.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas