Pliušiniai šunų žaislai Kačių augintinis Pliušinis tiekia žaislą Nešiojamas pliušinis naminių gyvūnėlių kramtymas Mokomieji žaislai Šunų girgždantys žaislai mažiems vidutiniams šunims

€5.00 €2.50

Pet Products

sku: g31045

  • Material: Fleece
  • Is Smart Device: no
  • Set Type: no
  • Toys Type: Plush Toys
  • Type: Dogs
  • Origin: Mainland China

Pet Plush Toy yra žavus žaislas jūsų pūkuotiems draugams. Šis pliušinis žaislas turi ilgą tarnavimo laiką ir gali atlaikyti kramtymą ir kramtymą. Tai taip pat gali padėti valyti dantis. Laikydami savo augintinius linksmybes, tai gali sutaupyti laiko ir apsaugoti jūsų sofą nuo įbrėžimų.

Specifikacijos:

Pavadinimas: pet dog toy

Svoris: apie 7g

Dydis: apie 5 * 5 * 2,5 cm / 2,0 * 2,0 * 1,0 colio

Pakuočių sąrašas:

Žaislinis naminis gyvūnėlis*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Gerai pagaminti: Šie šunų žaislai yra saugūs naudoti, nes jie pagaminti iš medvilnės medžiagos. Šie šunų virvių žaislai yra labai patvarūs ir gali būti naudojami ilgą laiką, galite leisti savo augintiniui laisvai žaisti.

2.Gražūs žaislai, su kuriais galima žaisti: šuniukams reikalinga jų savininkų kompanija, kuri skirta jų, kaip augintinių, vystymuisi. Šie naminių gyvūnėlių žaislai leidžia paprasčiau pagerinti ryšį ir įvertinti laiką, kurį praleidžiate kartu.

3.Patogus valymas: Medvilnė, kuri yra patvari ir lengvai valoma medžiaga, naudojama šiems naminių gyvūnėlių pliušiniams žaislams gaminti. Kol jūsų augintiniai smagiai žaidžia, galite sutaupyti laiko skalbdami juos kaip įprastus drabužius.

4.Apsaugokite dantenas: pašalindami nešvarius daiktus, masažuodami dantenas, valydami dantis ir neleisdami dantenoms skaudėti, tai pagerina jūsų šuns dantų sveikatą. Jis gali būti naudojamas ilgą laiką

5.Baldų apsauga: Kai šuniukams neduodami žaislai, jie gali kreiptis į jūsų mėgstamą sofą ar batų porą, jei jiems reikia sukąsti dantis ar tiesiog savo malonumui. Šie šunų žaislai puikiai tinka karo vilkimo ir mėtymo žaidimams, taip pat burnos masažui ir nuobodulio malšinimui.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas