Citrinų vaisiai Forma Naminių gyvūnėlių plaukų šalinimo šepetys Katės Slicker šepetys Šukos Savaime išsivalantis šunų masažas dalelių adata Šunys Katės

€1.87 €0.82

Pet Products

sku: g53768

  • Origin: Mainland China
  • Material: ABS/Stainless Steel
  • Model Number: Pet Brushes

Citrinų vaisių forma Naminių gyvūnėlių plaukų šalinimo šepetys Katės Slicker šepetys Šukos Savaime išsivalantis šuo Masažas dalelių adata Šunys Katės

Ženkleliai: 1.Patikima medžiaga: Pagamintas iš aukščiausios kokybės PP ir nerūdijančio plieno adatų, šis katės šepetys pasižymi pastebimu stabilumu ir ilgaamžiškumu. Jo atleidimo mygtukas efektyviai pašalina palaidus plaukus, išlaikydamas lengvą valymą.

2.Užtikrinkite sveiką kailio priežiūrą: naudojant atleidimo mygtuką, nuimti plaukus nuo šio katės šepečio yra vėjas. Visur plaunamas, jis užtikrina higienišką jūsų kačių draugo priežiūros seansą. Reguliarus valymas užtikrina sveiką kailį.

3.Mažina įtampą ir ramina kailį: šis katės šepetėlis su atleidimo mygtuku turi nerūdijančio plieno adatas, kurios lenkiasi 140 laipsnių kampu ir švelniai masažuoja jūsų katę. Tai sumažina stresą, pašalindama palaidus plaukus ir nešvarumus.

4.Patogus valymas: Laikykite savo pūkuoto draugo kailį blizgantį ir sveiką be vargo naudodami mūsų katės šepetėlį su atleidimo mygtuku, kuris palengvina šepetėlių valymą. Mūsų savaiminio išsivalymo mygtukas leidžia automatiškai pašalinti plaukus vos paspaudus.

5. Patvarus ir paprastas naudoti: Šis katės šepetys turi atleidimo mygtuką, kuris leidžia ilgą laiką pašalinti plaukus nuo šepetėlio be deformacijos. Ergonomiškas rankenos dizainas ir suapvalinta rankena užtikrina patogų sukibimą ir mažiau pastangų valant katę.

Mūsų savaime išsivalantis kačių šepetys yra stabilus ir patvarus, todėl tai puiki investicija jūsų pūkuotam draugui. Šepetys turi tam tikrą lankstumą ir yra lengvai valomas paprastu valymo mygtuko paspaudimu, kad pašalintumėte šerius. Atsisveikinkite su tradicinių kačių šepetėlių rūpesčiu ir sutaupykite laiko bei pastangų naudodami mūsų novatorišką dizainą.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Masažinės plaukų šalinimo šukos katėms ir šunims

Svoris: 71g

Dydis: 12.9 * 8 * 5.6cm / 5.03 * 3.12 * 2.18 colių

Taikomi objektai: universalūs katėms ir šunims

Medžiaga: ABS, nerūdijantis plienas

Malonūs patarimai:

1. Dėl tokių priežasčių kaip monitoriaus spalvų temperatūra, fotoaparatas, aplinkos apšvietimas ir fotografavimo įgūdžiai, kai kurių gaminių nuotraukose gali būti nedidelių spalvų skirtumų. Spalva priklauso nuo tikrojo produkto!

2. Leiskite nedidelius dydžių skirtumus dėl skirtingų rankinių matavimų.

Pakuočių sąrašas:

Kačių šepetys su atleidimo mygtuku*1

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas