Universal Paddle Palm TPE neslystanti treniruočių įranga Ryškios spalvos plaukimo pasipriešinimo diržas Plaukimas tinklinis Lengvas montavimas

€21.06 €12.00

Other Sports & Entertainment

sku: g30269

  • Material: TPE
  • Department Name: Adult
  • Origin: Mainland China
  • Brand Name: TOOPRE

Svarbi informacija

Medžiaga: TPE

Pakuotės dydis:

Ilgis: 120 cm / 47,28 " (apytiksliai)

Apžvalga:

Dėl išskirtinio ir profesionalaus apdirbimo jis yra labai tvirtas ir atsparus dilimui. Dėl kabančio virvės diržo konstrukcijos jis bus pritvirtintas prie durų ir yra labai patogus treniruotis bet kuriuo metu.

Tai, kas daro jį geriau prigludusį prie delno ir labai patogų, yra ergonomiškas dizainas. Irklentė gali padidinti plaukimo greitį, pagerinti kūno koordinaciją ir pagerinti plaukimo laikyseną.

Pagaminta iš aukštos kokybės TPE medžiagos, ji yra labai patvari naudoti.

Irklo delno ilgis yra 120 cm.

Tai leidžia treniruoti plaukimo smūgio rankos jėgą ir teisingus smūgius nepatekus į vandenį. Lengva versija tinka paaugliams ir moterims, o vidutinio svorio versija tinka suaugusiems vyrams.

Nata:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymų skirtumo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių. Prašome leisti nedidelį matmenų skirtumą dėl skirtingo rankinio matavimo.

Specifikacijos:

Savybės: ergonomiškas dizainas, storas, didelis elastingumas Funkcija: taisyklinga plaukimo rankų laikysena, Pagerinti plaukimo greitį Specifikacijos: geltona (20 svarų), raudona (30 svarų), mėlyna (40 svarų), žalia (50 svarų), juoda (60 svarų)

Pakuote sudaro:

1 x Plaukimo irklentė 1 x Daiktadėžė

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas