Nardymo kaukė Anti-Fog Snorkel Kaukių rinkinys su pilna sausa viršutine sistema nemokamai Plaukimas Profesionali nardymo įranga suaugusiems vaikams

€31.40 €19.78

Other Sports & Entertainment

sku: g203163

  • Origin: Mainland China
  • Applicable People: MEN

Nardymo kaukė Anti-Fog Snorkel Mask rinkinys su pilna sauso viršaus sistema nemokamai plaukimui Profesionali nardymo įranga suaugusiems vaikams

[Saugaus oro srauto sistema] Snorkelio kaukė turi visiškai sausą snorkelio sistemą, kuri sumažina snorkelio vamzdžio ilgį ir padidina skersmenį, kad būtų galima greičiau išeikvoti ir geriau kvėpuoti. Kilnojama plūdės konstrukcija efektyviai neleidžia vandeniui tekėti į viršų, neleidžia vandeniui patekti į snorkelį, kad būtų išvengta uždusimo, todėl galite mėgautis paviršiniu nardymu, laisvu nardymu ar plaukimu.

[Sandarus ir nerūkantis dizainas] Nosies kaukė pagaminta iš skysto silikono, kuris puikiai tinka skirtingoms veido formoms ir išlaiko aukštą sandarumo ir komforto standartą. Kvėpavimo kanalas yra visiškai izoliuotas nuo lęšio, kad būtų išvengta rūko. Mūsų snorkelio kaukė taip pat gali būti naudojama kaip plaukimo akiniai, nardymo akiniai.

[PATOGUS IR LENGVAS] Palyginti su viso veido tipu, snorkelio įranga vasarą neprivers jaustis tvankiai, o svoris yra tik ketvirtadalis senos viso veido snorkelio kaukės. Snorkelio rinkinyje yra reguliuojami dirželiai, leidžiantys prisitaikyti prie patogiausio prigludimo.

[180 laipsnių panorama] Nardymo nardymo kaukė pagaminta iš profesionalaus aukštos raiškos anti-rūko plokščio lęšio, kuris turi platų regėjimo lauką, didelį šviesos pralaidumą ir galvos svaigimą. Pateikite didelės raiškos ir platesnį povandeninį vaizdą. Nardymo nardymo kaukė turi fotoaparato laikiklį, skirtą padėti užfiksuoti kiekvieną gražią akimirką po vandeniu.

[Aukštos kokybės medžiaga] Kvėpavimo vamzdelių įranga pagaminta iš aukštos kokybės skysto silikono, kuris yra saugus ir ekologiškas, netoksiškas, ne savotiškas, nealergiškas, lengvai valomas, ypač tinkamas ilgalaikiam naudojimui.

Spalva: Juoda

Medžiaga: Skystas silikagelis

Pakuote sudaro:

1 x Snorkel kaukė

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas