Silikagelio plaukimo kepuraitė Naujas katės spausdinimas Elastinės maudymosi kepurės Neperšlampamos ausys apsaugo nardymo skrybėlę suaugusiam vaikui

€4.34 €2.91

Other Sports & Entertainment

sku: g234803

  • Origin: Mainland China
  • Applicable People: WOMEN

Medžiaga: silikonas

Matmenys: kaip nurodyta diagramoje

Spalva: Balta/Juoda

Kiekis: 1Vnt

Raštas: miela katė Komplektą sudaro:

1Pc plaukimo kepurė

Funkcijos:

Kokybiška silikoninė medžiaga: Plaukimo kepuraitės suteikia aukščiausios kokybės apsaugą jūsų vaikams, plaukams ir ausims. Mažylio plaukimo kepuraitė pasiūlys saugią ir laimingą plaukimo patirtį.

Puikiai tinka vaikams: Skirta daugumai vaikų (berniukų / mergaičių) su trumpais arba ilgais plaukais. Ekologiškas, nealergizuojantis ir lengvas. Išlaiko plaukus sausus, tuo pačiu užkertant kelią plūduriuojantiems plaukams baseine.

Unikalus animacinių filmų dizainas: mūsų maudymosi kepurių dizainas yra dvigubas kaip saugos funkcija! Galite lengviau pastebėti savo mažąjį plaukiką, kai jis žaidžia perpildytame baseine ar vandenyne.

Neperšlampama apsauga: sukurta saugiai apkabinti jūsų vaikų galvą ir apsaugoti jo ausį bei plaukus nuo bakterijų ir kitų vandenyje esančių medžiagų, kad būtų užtikrinta saugi ir laiminga maudynių patirtis.

Didelė erdvė ir patogesnė: sukurta ilgų plaukų maudymosi kepurė Didesnė erdvė nei vidutinė maudymosi dušo maudymosi kepuraitės, daugiau vietos daro jūsų galvą patogesnę.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas