NAUJAS vanduo Pripučiama plūduriuojanti lova Baseinas Plaukiojanti eilė Vandens hamakas Atlošiama kėdė Oro čiužiniai Lova Gultas

€41.29 €14.87

Other Sports & Entertainment

sku: g319929

  • Origin: Mainland China

Vasaros maudynės Pripučiami plūduriuojančio vandens čiužiniai Hamakas Poilsio kėdės Baseinas Vandens sporto žaislai Plaukiojantis kilimėlis Baseinas Vaikiški žaislai

Aprašymas:

1. Patogios baseino kėdės plūdės: Mūsų baseino gultą sudaro 2 rankenos ir 2 puodelių laikikliai, baseino gultas su 2 rankenomis neleidžia atsiskirti nuo baseino kėdės. Pripučiama baseino kėdė su 2 puodelių laikikliais, kad galėtumėte bet kada mėgautis gėrimais mėgaudamiesi gyvenimu ant plūdės.

2. Aukštos kokybės: suaugusiųjų baseino plūdės yra pagamintos iš didelio našumo storos, minkštos ir aukštos kokybės medžiagos. Talpina apie 100 kg. Lengvai suspaudžiamas, kad būtų lengva nešiotis, ir pranoksta bet kurį kitą rinkoje esantį baseino gultą.

3. Dydis: Unikalus pripučiamas atlošas, dydis yra 95 * 80 * 25cm / 37,4 * 31,4 * 9,84 colio, labai patogus, lengvas ir pakankamai platus, kad būtų pakankamai stabilus.

4. Nešiojamas: baseino kėdė yra plūduriuojanti ir lengvai nešiojama, tiesiog ištuštinkite, o tada supakuokite kėdę į savo bagažą.

5. Puiki baseino dovana: Pripučiama baseino plūduriuojanti kėdė tinka baseinams, suaugusiųjų ežero plūdurams ir paplūdimio plūdurams. Vakarėlių prie baseino žaislai, vasaros kelionės, vasaros tematikos vakarėliai, gimtadieniai, vasaros atostogos paplūdimyje ir dar daugiau. Tai taip pat ideali dovana draugams, meilužiams ar šeimos nariams vasarą ir puiki dovana Tėvo dienai ir Motinos dienai.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Inflatable Lounge Chair

Medžiaga: PVC

Dydis: apie 95 * 80 * 25 cm / 37,4 * 31,4 * 9,84 colio

Pakuočių sąrašas:

Pripučiama poilsio kėdė*1vnt

Nata:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano parametrų elementų spalvos gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių.

Dėl rankinio matavimo skirtumo prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas