QX2E Sodas Ilgi stulpai Laistymo lazdelė Žarna Antgalis Purkštuvas Drėkinimo įrenginys Laistymas Aukštas slėgisAutomobilis Plovimo vandens valymo įrankis

€17.51 €11.56

Home & Garden

sku: g1234

  • Garden Water Gun Type: Lances
  • Model Number: QX2E5CC1101400
  • Plastic Type: TPE
  • Material: Plastic
  • Type: Garden Water Guns
  • Origin: Mainland China

Funkcijos:

OOTDTY

Patirkite lengvą ir tikslų sodo drėkinimą su mūsų sodo ilgų polių purkštuvu. Jo 180 laipsnių reguliuojama funkcija leidžia lengvai laistyti augalą, užtikrinant, kad kiekvienas jūsų sodo kampas gautų puikų vandens kiekį.

Pagamintas iš aukštos kokybės abs ir aliuminio lydinio, mūsų sodo ilgų polių purkštuvas yra pastatytas taip, kad tarnautų ilgai. Jo patvari konstrukcija gali atlaikyti kasdienius lašus ir smūgius, todėl tai yra patikimas pasirinkimas visiems jūsų sodininkystės poreikiams.

Suprojektuotas su ergonomiška rankena, mūsų sodo ilgų stulpų purkštuvas patogiai telpa visų dydžių rankose. Nesvarbu, ar turite lieknas, ar tvirtas rankas, laistydami patirsite didžiausią komfortą, pamiršdami apie bet kokį nuovargį.

Puikiai tinkantis tiek sodininkystės entuziastams, tiek profesionalams, mūsų sodo ilgų polių purkštuvas yra būtina priemonė vešliems ir sveikiems augalams palaikyti.Tai supaprastina laistymo procesą, leidžiantį efektyviai prižiūrėti savo sodą be jokio vargo.

Nuo mažų gėlių lovų iki didelių kraštovaizdžių, mūsų sodo ilgų polių purkštuvas prisitaiko prie įvairių laistymo scenarijų. Nesvarbu, ar esate linkę į gležnas gėles, ar puoselėjate ekstensyvų žemės ūkio lauką, šis universalus įrankis užtikrina optimalų vandens paskirstymą, skatina augalų augimą ir gyvybingumą.

Specifikacijos:

Medžiaga: ABS, TPR, aliuminio lydinys

Ilgis: apie 47 cm / 18.5inch

Grynasis svoris: 320g

Spalva: oranžinė

Stilius:Kaip parodyta

paveikslėlyje Komplektą sudaro:

1x sodo ilgų polių purkštuvas

Nata:

(1).Prašome leisti 1-2 cm klaidas dėl rankinio matavimo, prieš užsakydami įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

(2).Dėl skirtingų monitorių skirtumo vaizdas gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.

Ačiū už supratingumą.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas