12vnt Kraujo peilis Kabanti reklamjuostė Siaubingos scenos Triukas Pakabukas Laimingas Helovino vaiduoklių festivalio vakarėlis Dekoras

€7.10 €4.62

Home & Garden

sku: g10313

  • Origin: Mainland China
  • Occasion: Party, Halloween
  • Material: PVC

Funkcija: 1. Kraujo peilis: jo dizainas prideda siaubingą sceną jūsų vaiduoklių namams ar vakarėliui. Akimirksniu patraukite savo svečių dėmesį ir sukurkite siaubingą patirtį naudodami šią būtiną Helovino dekoraciją.

2. "Hallowen" dekoravimas: idealiai tinka tiek namų, tiek biuro Helovino vakarėliams, šios dekoracijos akimirksniu sukuria nuotaiką baisiam ir jaudinančiam įvykiui. Sužavėkite savo svečius vizualiai gražia aplinka.

3. PVC medžiaga: Jo medžiaga yra lankstesnė ir tvirtesnė nei kartonas. Pakabinkite šias reklamjuostes savo namuose ar biure, kad gautumėte tobulą Helovino vakarėlio dekoraciją.

4. Universalus pakabinimas: jis gali suteikti begalines rodymo galimybes. Galite įdėti juos ant sienos, lubų ar lango, kad sukurtumėte tikrai įtraukiančią ir baisią aplinką.

5. Tinkamos scenos: Jis sukurtas taip, kad atlaikytų laiko išbandymą, todėl šias dekoracijas galite pakartotinai naudoti keliems Helovino vakarėliams, renginiams ar teminiams vakarams.

Specifikacijos:

Prekės tipas: Kraujo peilio kabantis reklaminis skydelis

Medžiaga: PVC

Pakuočių sąrašas:

1 x Kabančios reklamjuostės eilutė (12vnt.)

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas