2024 garažo durų dekoro magnetai Sniego senio dekoro lipdukai Automobilio magnetas Dekoro šaldytuvo lipdukas šaldytuvui Pagrindinis Kalėdų atostogos

€26.86 €11.01

Home & Garden

sku: g7684

  • Origin: Mainland China
  • Electronic: no

Ženkleliai:

1.Daugybė formų: Šiais kalėdiniais magnetais galima pasidalinti su draugais ir šeima, kad sukurtumėte džiaugsmingą atmosferą. Turėdami pakankamai kiekio ir įvairių formų, jie patenkins jūsų kalėdinių dekoracijų poreikius.

2. Ryškus spausdinimas: Šiuos kalėdinius magnetus nėra lengva įtrūkti ar išblukti dėl skaidraus ir ryškaus spausdinimo bei lengvos ir tvirtos kokybės magnetinės medžiagos. Jie gali būti naudojami ilgą laiką papuošti jūsų šaldytuvą, spintelę ar bet kokį metalinį paviršių.

3.Šventinė dekoracija: pasinerkite į pilną Kalėdų pasaulį su mūsų magnetais, sukurtais iš snaigių, sniego senių, "Linksmų Kalėdų" ir kitų raštų. Suteikite šiek tiek džiaugsmo savo virtuvei ir stilingai sutvarkykite užrašus!

4. Lengva naudoti: Šiuos kalėdinius magnetus patogu nuimti ar reguliuoti, nes jie lengvai pritvirtinami prie metalinių paviršių su savo magnetinio magneto dizainu.Jie nepakenks jūsų garažo durų ar šaldytuvo paviršiui ir suteiks jūsų namams šventinio prisilietimo.

5. Platus naudojimas: Šie kalėdiniai magnetai idealiai tinka kalėdiniams vakarėliams, šeimos susibūrimams, gimtadienio vakarėliams ir kt. Jie gali klijuoti ant garažo durų, šaldytuvų, langų, mikrobangų krosnelių, metalinių priekinių durų ir pan.

Atneškite Kalėdų jausmą į savo namus su mūsų Kalėdų šaldytuvo magnetais! Turėdami pakankamai kiekio ir įvairių formų, šie lengvi ir tvirti magnetai gali sukurti smagų Kalėdų pasaulį ant jūsų šaldytuvo ar bet kokio magnetinio paviršiaus. Lengva naudoti ir su plačiu pritaikymu, įsijauskite į atostogų dvasią su mūsų kalėdiniais šaldytuvo magnetais.

Specifikacijos:

Naudojimas: garažo durys, šaldytuvas, langas, mikrobangų krosnelė, metalinės priekinės durys

Stilius: snaigė, sniego senis, "Linksmų Kalėdų"

Dydis: 25 * 20cm | 9.84 * 7.87 colių

Medžiaga: magnetas

Sąrašas:

1 x kalėdiniai magnetukai

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas