Helovino vaiduoklių pinigų spaustukas Specialus pinigų kortelės laikiklis su baisia galva Kūrybinė vaikų taupymo dėžutė Dekoratyvinis pinigų priedas

€10.57 €5.28

Home & Garden

sku: g11631

  • Material: Bamboo
  • Electronic: no
  • Occasion: Halloween
  • Pattern: Face
  • Origin: Mainland China
  • Model Number: Halloween Ghost Money Clip

Ženkleliai:

1. Helovino vaiduoklių dizainas: Šiame mediniame pinigų klipe yra mielas vaiduoklio dizainas su 10 skylių pinigams, todėl tai puikus jūsų baisios atmosferos priedas.

2. Puiki dekoracija: Šis medinis pinigų segtukas yra puikus būdas papuošti stalą, stalą, lentyną ar bet kokį kitą paviršių. Tai prideda džiaugsmingą atmosferą jūsų Helovino vakarėliui ar bet kuriai kitai progai. Jis gali saugiai laikyti jūsų sąskaitas, taip pat tarnauti kaip stilingas aksesuaras.

3. Patikima mediena: Pagamintas iš patvarios ir nesulaužomos medienos, šis pinigų spaustukas turi sklandžią tekstūrą ir ryškias spalvas, kurios atsparios išblukimui. Tai truks ilgai ir užtikrins jūsų pinigų saugumą.

4. Lengva naudoti: Šis medinis pinigų spaustukas sukurtas taip, kad būtų paprastas ir patogus.Galite surinkti per kelias minutes atlikdami šiuos veiksmus: įdėkite centrinę stovo dalį į pagrindą, pastumkite apvalų sluoksnį ant stovo angos ir galiausiai susukite pinigus ir įdėkite į apvalaus sluoksnio skylę. Nereikia jokių įrankių ar klijų.

5. Ideali dovana: Nustebinkite savo šeimą, draugus, kaimynus ar giminaičius šiuo mediniu pinigų klipu kaip puikia Helovino dovana. Jis turi aptakų dizainą, tinkantį bet kokiam stiliui.

Aprašymas:

Pasinerkite į baisią Helovino atmosferą su šiuo nepalaužiamu pinigų klipu. Mielas vaiduokliškas pinigų klipas saugiai laikys jūsų sąskaitas. Ideali dovana bet kuriam Helovino entuziastui!

Specifikacijos:

1. Produkto pavadinimas: medinė piniginė

2. Dydis: apie 16,5 * 6,5 cm / 6,5 * 2,56 colio

3. Medžiaga: mediena

Pakuočių sąrašas:

Helovino vaiduoklių pinigų klipas x 1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitoriaus ir šviesos efektų tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos.

2. Atleiskite nedidelį matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas