Minkštas saugus silikoninis šunų šepetys vonios kambario šuniukas didelis šuo kačių vonia masažinės pirštinės šepetys naminių gyvūnėlių priedai šunims Kačių įrankiai

€5.53 €3.15

Pet Products

sku: g54385

  • name: Bathroom Puppy Big Dog Cat Bath Massage Gloves Brush
  • suit: Dog
  • Type: Dogs
  • size: 8.5x7.9x5.5cm
  • material: Other
  • Origin: Mainland China
  • dropshipping: Yes
  • Material: Plastic
  • color: Green

Produkto detalis:

【Minkšta silikoninė medžiaga】Mūsų naminių šunų vonios šepetėlių šukos yra pagamintos iš kokybiško maistinio silikono, kurio pranašumas yra atsparus aukštai temperatūrai, lengvai valomas ir greitai džiūstantis. Mūsų silikoninės gumos maudymosi šepetys gali suteikti gerą sąveiką jums ir jūsų šuniui ar katei, kad masažuotų jos odą, pašalintų dulkes, palaidus ir iššukuotus plaukus.

【Patogus naudoti】Specialus neslystantis šio šuns dušo plaukų šalinimo šukos rankų rankenos dizainas suteikia jums patogų sukibimą su dušu šuniui. Tiesiog šiek tiek išspauskite ir šampūnas gali lengvai išeiti, o tai yra gana patogu ir išsaugoti daugiau naminių gyvūnėlių šampūno.

【Patogūs masažo jausmai】Naudojant šampūno išdavimo dizainą, šunų masažo šepetys gali ne tik greitai ir kruopščiai nuplauti jūsų augintinius, bet ir masažuoti odą, kad pagerėtų kraujotaka.Šis naminių gyvūnėlių šepetys gali suteikti jūsų augintiniui labai patogią vonios patirtį.

【Nešiojamas šuniuko šepetys】Lengvas dizainas, šio šunų kačių valymo šepetėlio svoris yra tik 85 g, o dydis yra tik vienas delnas, kad jį visiškai suimtų. Net jei užpildysite konteinerį šampūnu, nejausite nė menkiausio spaudimo, todėl galite geriau padėti savo šuniui.

【Greitai išdžiovinkite ir sutaupykite vietos】 Pakabinimo angos dizainas leidžia daugiafunkcį šunų priežiūros šepetėlį lengvai pakabinti, kad po naudojimo išdžiūtų, taupo vietą. Tačiau prašome išpilti vandens perteklių ir parodyti gelį, kad muilas neištekėtų. Aprašymas

Nata:

1. Tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo rodomo vaizdo, kurį sukelia daug veiksnių, tokių kaip ekrano ryškumas ir šviesos ryškumas.

2. Leiskite nedidelį matavimo nuokrypį.

window.adminAccountId=251193814;

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas