Kalėdinė šiaurės elnių kepurė Nešiojami kalėdiniai augintinio galvos apdangalai Ragų kepurė Kalėdų augintinių kostiumų aksesuarai Daugiafunkcinis mielas augintinis

€6.37 €2.73

Pet Products

sku: g60202

  • Pattern: Animal
  • Material: 100% Cotton
  • Type: Dogs
  • Origin: Mainland China

Įtraukite savo augintinį į atostogų dvasią su mūsų kalėdine elnių kepure! Pagaminta iš aukštos kokybės audinių medžiagų, ji puikiai tinka žaisti vaidmenimis ir mielumui. Išskirtinė dekoracija užtikrina, kad jūsų augintinis išsiskirtų bet kuriame atostogų susitikime.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Christmas Pet Hat

Medžiaga: šlifuotas audinys

Svoris: apie

Dydis: apie 10 * 10 * 4 cm / 3.94 * 3.94 * 1.57 colių

Spalva: Raudona, Žalia

Taikoma: tinka šunims, katėms ir kt

Funkcija: dekoravimas

Pakuočių sąrašas:

1* Kalėdinė augintinio kepurė

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitoriaus ir šviesos efektų tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos.

2. Atleiskite nedidelį matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Didelis patvarumas: Pagaminta iš kruopščiai atrinktų medžiagų, ši kalėdinė naminių gyvūnėlių kepurė užtikrina patikimą ir ilgalaikį patvarumą. Jo tvirtas audinys yra minkštas ir kvėpuojantis, suteikiantis neprilygstamą komfortą jūsų pūkuotiems kompanionams. Stiprus elastingumas užtikrina tobulą pritaikymą visų dydžių augintiniams, todėl šį atostogų sezoną jie atrodo žavingai ir šventiškai.

2. Platus pritaikymas: Ši kalėdinė naminių gyvūnėlių skrybėlė puikiai tinka gimtadienio vakarėliams, karnavalams, festivaliams, fotografijos rekvizitams ir kasdieniam gyvenimui. Jis turi platų pritaikymo spektrą ir gali būti naudojamas kostiumų šokiams, vaidmenų žaidimams ar tiesiog linksmybėms. Jūsų augintiniui patiks ši žavinga ir jauki skrybėlė, dėl kurios jie išsiskirs iš minios.

3.Patobulinta naminių gyvūnėlių kepurė: pridėkite žavesio savo augintinio šventinei aprangai naudodami šią kalėdinę naminių gyvūnėlių skrybėlę.Tinka šunims, katėms ir mažiems gyvūnams, ji pasižymi stilingu ir patogiu dizainu.Minkšta ir patvari medžiaga yra plaunama mašinoje ir greitai džiūsta, todėl jums labai patogu.

4. Patogus naudoti: Šią kalėdinę augintinio kepurę galima dėvėti tiesiai ant augintinio galvos, todėl ji yra puikus aksesuaras kalėdiniams vakarėliams. Jame yra mieli ir ryškūs modeliai, kurie pagerina gražų gyvūno įvaizdį ir šventinę nuotaiką.

5.Išskirtinės dovanos: Padėkite savo pūkuotam bičiuliui būti šventine žvaigžde, kurios jie nusipelno būti su mūsų kalėdine naminių gyvūnėlių kepure.Dėl patrauklaus ir unikalaus dizaino tai gražus dovanų pasirinkimas, kuris tikrai padės jiems išsiskirti minioje. Jūsų šeimai ir draugams patiks šis šventinis aksesuaras jų augintiniui.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas