Akvariumo koralų dekoracijos Modeliavimo augalai Akvariumo kraštovaizdžio dekoravimas Kelių spalvų variantai Akvariumo dekoras Akvariumo dekoras

€7.89 €3.94

Pet Products

sku: g61955

  • Type: fish
  • Model Number: Aquarium Coral
  • Origin: Mainland China

Mėgaukitės jūros grožiu su šiuo žuvų rezervuaro koralu. Šis dekoratyvinis akvariumo priedas yra pagamintas iš dervos ir jam nereikia šviesos ar anglies dioksido. Tai suteikia tikrovišką prisilietimą prie jūsų vandens aplinkos ir suteikia malonią vizualinę patirtį.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Aquarium Coral

Matmenys: (apytiksliai) 17 * 6.5 * 14.6cm / 6.69 * 2.56 * 5.75 colių

Medžiaga: derva

Spalva: violetinė, mėlyna, balta, oranžinė, žalia violetinė, žalia Pakuočių sąrašas:

1*Dirbtinis koralas

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Work Gerai jums: Šis akvariumo koralas užfiksuoja smulkias tikro koralo detales ir atspalvius, sukurdamas natūralų ir nuostabų kraštovaizdį jūsų žuvų bake. Tai padidina jūsų vizualinį malonumą ir jūsų žuvų gerovę, nes jos gali plaukti ir ilsėtis jaukioje ir tikroviškoje aplinkoje.

2.Gražios dekoracijos: Šis tikroviškas koralų ornamentas suteikia jūsų žuvų rezervuarui grožio ir spalvų, sukurdamas natūralią aplinką jūsų vandens augintiniams. Mažindamas žuvų stresą, jis taip pat padeda jiems gyventi ilgiau ir sveikiau.

3. Idealiai tinka pakartotiniam naudojimui: Šios koralų imitacijos atrodo autentiškos, nereikalaujant šviesos ir anglies dioksido. Jie neišnyks ir nepažeidžia žuvų ar vandens kokybės.

4. Patogiai valykite: Šis akvariumo koralas yra be rūpesčių jūsų žuvų bako apdaila. Jums nereikia jo maitinti, apipjaustyti ar reguliuoti apšvietimo. Tiesiog retkarčiais nuvalykite jį skudurėliu ir vandeniu, kad išlaikytumėte jo grožį. Tai leis jūsų akvariumui atrodyti gyvesniam ir patrauklesniam.

5.Įvairios spalvos: Šie netikri koralai yra ne tik spalvingi, bet ir tikroviški bei patvarūs. Jie gali suteikti jūsų žuvims prieglobstį ir slėptuves, taip pat pagerinti natūralų jūsų akvariumo grožį.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas