Akvariumo vandens valytuvas Stipri absorbcija Žuvų rezervuaro filtras Žuvų bakas Anglies valiklis restoranui Žuvų rezervuaras Parko tvenkinys Pagrindinis Žuvys

€26.49 €13.24

Pet Products

sku: g46179

  • Type: fish
  • Material: Plastic
  • Origin: Mainland China

Mūsų aktyvuotos anglies kubas yra būtinas akvariumo vandens valytuvas- nereikia jokių miltelių. Jo kelių akių konstrukcija užtikrina maksimalų filtravimą ir lengvą valymą. Tiesiog nuplaukite muilu ir šiltu vandeniu. Atsisveikinkite su sudėtingais akvariumo kubelių filtrais su mūsų lengvai naudojamu sprendimu.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Vandens valytuvo kubas

Produkto medžiaga: ABS

Produkto dydis: apie 11.5 * 11 * 11.5cm / 4.53 * 4.33 * 4.53 colių

Spalva: atsitiktinė

Naudojimas: žuvų rezervuarams ir akvariumams

Funkcija: išvalykite vandenį

Pakuočių sąrašas:

1vnt*Vandens valytuvo kubas

Pastabos:

1. Dėl skirtingų šviesos ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

2. Prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą dėl skirtingų rankinių matavimų.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Greitesnis vandens valymas: Mūsų žuvų rezervuaro anglies filtras su pažangiu kelių akių ir korio dizainu be vargo pašalina priemaišas iš vandens. Greitesnis ir geresnis valymas užtikrina traškų ir skaidrų vandenį, kad jūsų žuvys klestėtų ir išliktų sveikos.

2. Efektyvus valymas: Šis žuvų rezervuaro anglies filtras yra praktiškas ir efektyvus sprendimas, kaip išlaikyti jūsų rezervuaro vandenį švarų ir skaidrų. Jis pašalina kvapus, spalvas, organinius teršalus ir kenksmingas kenksmingas medžiagas iš vandens, todėl jūsų žuvys yra sveikos ir laimingos.

3. Vandens valytuvo kubas: Šis žuvų rezervuaro anglies filtras veikia kaip vandens valymo kubas, išlaikydamas jūsų akvariumą švarų, pašalindamas iš vandens kvapus, priemaišas ir organines medžiagas. Lengvai prižiūrint, nuplaukite muilu ir šiltu vandeniu, tada padėkite jį atgal į baką.

4.Puiki filtravimo galia: Pašalindamas nešvarumus, drumstumą ir kvapus iš gyvulių, šis žuvų rezervuaro anglies filtras sukuria optimalią vandens gyvybės buveinę. Be miltelių ir priemaišų, jis pagamintas iš aktyvuotos anglies blokų, kad būtų užtikrintas patikimas ir ilgalaikis veikimas.

5. "Viskas įskaičiuota" naudojimas: Mūsų žuvų bako anglies filtras gali būti naudojamas įvairiose aplinkose, nuo akvariumo kubelių filtrų iki restoranų žuvų rezervuarų, ir efektyviai pašalina priemaišas ir kvapus sveikesniems vandens augintiniams.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas