Ant sienos montuojamas kačių draskytuvas Kartoninis draskyklės Sienų draskyklės Didelio tankio kūrybinio rašto naminių gyvūnėlių reikmenys kačiukui ir

€11.62 €8.14

Pet Products

sku: g42453

  • Item Type: cat villa
  • No. of Tiers: Single Layer
  • Origin: Mainland China
  • Material: nylon

Pristatome sieninę katės draskyklę, kuri užtikrina tvirtą patvarumą ir nėra lengvai deformuojama. Suteikite kitokią patirtį savo kačių draugui ir pridėkite spalvų savo namams, tuo pačiu apsaugodami jų sveikatą. Investuokite į produktą, kuris tarnauja ilgai ir palieka jūsų katę murkiančią su pasitenkinimu.

Produkto pavadinimas: Cat Scratching Pad

Produkto medžiaga: gofruotas popierius

Produkto svoris: apie 500 g vienam gabalui

Produkto dydis: apie 44x35x2cm / 17.32x13.78x0.79 colių

Pakuočių sąrašas:

Katės draskyklė x 1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektų ir kameros kampų elemento spalva ir paveikslėlyje rodoma spalva gali turėti niuansų.

Dėl rankinio matavimo produkto dydis gali būti tolerancija.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Purrfect Paw Care: Mūsų kačių draskyklė yra nagų priežiūros ekspertė.Jo didelio tankio gofruotas popierius užtikrina saugų ir tvirtą paviršių, tačiau nėra lengvai deformuojamas ir nekenkia katės letenoms. Mėgaukitės begaliniu nagų galandimu dėl kompaktiškos struktūros.

2.Išskirtinė savybė: nereikia bijoti nusidėvėjimo! Mūsų katės draskyklės apgalvotas dizainas leidžia klijuoti ją bet kur be jokių rūpesčių. Patogus katėms ir neužima vietos. Jo tvirtas patvarumas ir sustiprintas kraštų sandarinimas reiškia, kad jis nebus lengvai sugadintas.

3. Paprasta ir elegantiška: Šis katės draskyklės kilimėlis pasižymi spalvingu lentos dizainu, kuris suteikia jūsų namams spalvų atspalvį, taip pat tinka įvairiems namų stiliams.

4. Unikalus ir linksmas: suteikite savo katei naujos ir žaismingos patirties su mūsų katės draskykle. Pasirinkus įvairius stilius, tokius kaip panda, futbolas, kaktusas ir vaiduoklis, jūsų pūkuotas draugas tikrai patiks jį subraižyti visą dieną.Pagamintas iš aukštos kokybės ir patvarios medžiagos, jis gali atlaikyti nuolatinį naudojimą ir apsaugoti jūsų baldus.

5.Cat Aksesuaras: apsaugokite savo kačių draugo savijautą su mūsų įbrėžimų kilimėliu, pagamintu iš aukštos kokybės kartono. Leiskite savo katei mėgautis savo pradiniu instinktu subraižyti nesugadinant jūsų dekoro. Būtina kiekvienam katės savininkui.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas