Rožinis imituotas interaktyvus medžioklinis katės žaislas nuoboduliui malšinti Slėpti medžioklės gaubtą Augintinis Savęs atlaidumas ir atsipalaidavimas 1vnt

€4.87 €2.68

Pet Products

sku: g55225

  • Toys Type: Catnip Toys
  • Type: cats
  • Origin: Mainland China
  • Is Smart Device: no
  • Material: Sponge

Apibūdinkite

Tai apsauginis įtaisas, specialiai sukurtas kačių elektriniams žaislams, siekiant apsaugoti juos nuo pažeidimų ir užteršimo.

Apsauginis maišelis pagamintas iš minkštos medžiagos, kuri gali užtikrinti gerą amortizacijos ir apsaugos poveikį, kad žaislas nebūtų sugadintas, kai jis atsitrenkia ar nukrenta.

Tokie dizainai kaip užtrauktukai, guminiai dirželiai leidžia lengvai įdėti žaislus į vidų ir išorę bei užtikrinti, kad krepšys būtų sandariai uždarytas.

Apsauginiai maišeliai paprastai turi minkštą pamušalą viduje, kad apsaugotų juos nuo įbrėžimų ir įbrėžimų.

Apsauginiai krepšiai paprastai yra nešiojami ir lengvai nešiojami bei laikomi. Jie gali būti sulankstyti arba suvynioti, užimdami labai mažai vietos, ir bet kuriuo metu gali būti vežami naudoti išeinant ar keliaujant, apsaugant kačių elektrinių žaislų vientisumą ir higieną.

Specifikacijos

Dydis: 70cm

Komplektą sudaro: 1 * apsauginis krepšys

Gerbiamas pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Norėdami gauti daugiau informacijos apie prekes, galite susisiekti su mumis. Kviečiame apsilankyti. Tikimės, kad turite gražią dieną!

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas