1vnt Didelis kalėdinis lankas Kalėdų eglutės viršaus papuošalai Naujieji metai Noel Navidad vakarėlis Kabančios dekoracijos Bowknot namų dekoro reikmenys

€5.93 €4.75

Home & Garden

sku: g3260

  • Material: Cloth
  • CN: Guangdong
  • Origin: Mainland China
  • Set Type: no
  • Type of Wholesale: no

Aprašymas: Medžiaga:užvalkalas

Spalva: raudona, žalia

Funkcijos:

"Spragtuko" raštai – mūsų kalėdinio vainiko lankas sukurtas "Spragtuko" tema ir naudoja klasikines kalėdines spalvas, raudonas ir žalias, mielas ir subtilias. Galite pakabinti jį bet kur, kur norite, pridėkite daugiau linksmybių savo atostogoms.

Gera kokybė - Pagamintas iš aukščiausios kokybės užvalkalo medžiagos, lankas yra suprojektuotas su vieliniu kraštu, kurį lengva išlaikyti ir jis tarnauja ilgą laiką.

Matmuo – kalėdinio vainiko lankas apie: 12,6*56,7 colio. Didelis dydis tinka daugumai švenčių ir švenčių Kalėdoms.Lengva pakabinti ant savo šventinio vakarėlio, parodyti savo atostogų dvasią detalėse.

Šventinė puošmena – "Spragtukas" reiškia įžūlumą ir pozityvumą, gali atnešti jums sėkmės.Mūsų vainiko lankas gali puikiai papuošti lauko durų vainikus, eglutę, židinį, sieną, banistus, laiptus, verandos ženklą ir bet ką, kur norite, įkvepiantį ir elegantišką.

Platus pritaikymas – Šie klasikiniai ornamentiniai lankai tinka įvairioms progoms, kuriuos galima plačiai pritaikyti eglutės puošybai, kalėdiniam vakarėliui ar užsiėmimams, namų dekorams, suteikia šventinį jausmą.

Komplektas įskaičiuotas:

1 x Kalėdų vainiko lankas

Nata:

Rankinio matavimo dydis gali turėti tam tikrą paklaidą, jis yra ±1 cm intervale, faktinis dydis priklauso nuo faktinio objekto.

Dėl skirtingų apšvietimo ir fotografavimo sąlygų vaizdo spalva gali skirtis nuo tikrojo gaminio. Nurodykite faktinį produktą.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas