Cartoon Flipss Book With A Hole Hide Your Ring Express Love 126 puslapių knygos animacijos pasiūlymas su paslėptu žiedo sužadėtuvėmis

€18.91 €9.45

Home & Garden

sku: g15364

  • Material: COTTON
  • Origin: Mainland China
  • Model Number: Cartoon Flipss Book with A Hole
  • Electronic: no
  • Occasion: Eid al-Fitr

Nustebinkite savo partnerį atverčiama knyga, kurioje įrašyta jūsų meilės istorija. Kiekviename puslapyje rodoma įsimintina jūsų santykių akimirka, o paskutiniame puslapyje pateikiamas netikėtas santuokos pasiūlymas. Flipbook turi lygią ir patvarią tekstūrą, su UV stiklais, apsaugančiais nuotraukas nuo išblukimo. Puikus būdas užduoti klausimą ir puoselėti savo prisiminimus.

Produkto pavadinimas: hiddenss ring flipss book

Gaminio svoris: 500g

Gaminio dydis: 14.5 * 10 * 2 (cm)

Produkto medžiaga: popierius

Pasergėti:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingo rankinio matavimo prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Sąrašas:

Animacinių filmų flipss knyga su skylute *1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Graži istorija: Ši netikėta pasiūlymo knyga leidžia sukurti unikalią ir romantišką istoriją su savo nuotraukomis ir žodžiais.Savo meilę ir nuoširdumą partneriui galite išreikšti kūrybiškai.

2. Bronzinis įspaudas: Ši atverčiama knyga parodys jūsų elegantišką skonį ir sužavės jūsų mylimąjį aukštos kokybės gamybos procesu. Jame yra bronzinis reljefas, kuris puslapiams suteikia trimatiškumo ir grožio.

3. Prailginkite atverčiamų knygų tarnavimo laiką: Šioje netikėtoje pasiūlymo flipbook knygoje yra UV stiklas, dėl kurio jis yra atsparus vandeniui ir pirštų atspaudams. Jums nereikia jaudintis dėl vandens dėmių ar pirštų atspaudų, sugadinančių jūsų flipbook.

4.Žvilgsnis atgal į pažintį: Jame yra 126 puslapiai, kuriuose galite paskelbti savo nuotraukas ir kiekviename puslapyje. Galite prisiminti savo pažintį ir meilę ir padaryti juos sentimentalius. Paskutiniame puslapyje galite pristatyti žiedą ir nustebinti juos savo pasiūlymu.

5.Maloni dovana: Ši netikėta pasiūlymo knyga yra unikalus būdas užfiksuoti savo istoriją ir išreikšti savo jausmus partneriui.Tai puiki dovana jubiliejams, gimtadieniams, Valentino dienai ar bet kokiai ypatingai progai.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas