Nauji 30vnt angelų raktų pakabukų rinkinys su 30 "Organza" krepšių ir 30 ačiū žymų Kūdikių dušas palankiai vertina cinko lydinio angelų raktų pakabukus

€22.70 €10.67

Home & Garden

sku: g3082

  • Origin: Mainland China
  • Occasion: Birthday Party
  • Material: Plastic

[Kokybiška cinko lydinio medžiaga] Angelo raktų pakabukas pagamintas iš aukštos kokybės cinko lydinio, pasižyminčio subtilia ir gražia išvaizda, derančiu su senovinėmis padėkos etiketėmis, suteikiančiu daugiau grožio.

[Vilties ir sėkmės simbolis] Angelas sargas yra vilties ir sėkmės simbolis, mes tikime, kad angelas atneš sėkmę gavėjui, tinkamas vestuvėms ar kūdikių dušo vakarėliui kaip dovana svečiams, perduoti sėkmę ir laimę.

[Senovinė tuščia pakaba] Tuščia kraftpopieriaus etiketė turi tuščiavidurį širdies dizainą, kuris yra kūrybingas, padėkos etiketėje galite parašyti savo unikalų padėkos pranešimą kiekvienam svečiui. Jo viršuje taip pat yra maža apvali skylė, kurią lengva pakabinti ant raktų pakabukų ir dovanų maišelių.

[Daugiafunkcinė ir ideali dovana] Šis angelo raktų pakabuko padėkos dovanų rinkinys yra ideali dovana vestuvėms, kūdikių dušams, gimtadienio vakarėliams ir kalėdinių dovanų dovanojimui, tinka laikyti saldainius, mažus sausainius, šokoladus, mažus žaislus ar kitus mažus amatus.

[Ką jūs gaunate] Mūsų angelų raktų pakabuko rinkinyje yra 30vnt angelų dovanų raktų pakabukai (10vnt rožinės, 10vnt mėlynos, 10vnt baltos spalvos), 30vnt padėkos etikečių ir 30vnt organzos maišeliai.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Angel Keychains Favor

Spalva: balta, rožinė, mėlyna

Medžiaga: cinko lydinys + ABS + kraftpopierius

Dydis: Angelas 6,0cm, kabanti etiketė 9,5x4,5cm, organzos krepšys 9,5x12cm

Nata:

1. Tarp paveikslėlio ir faktinės prekės spalvos gali būti nedideli skirtumai. Mes stengsimės parodyti jums tikslią spalvą.

2. Prašome leisti nedidelį matmenų skirtumą dėl rankinio matavimo.

30 x Krepšiai

30 x Raktų pakabukai

30 x Kabančios žymės

Vestuvių vakarėlio favoritai svečiams,kūdikių dušo favoritai berniukams mergaitėms,Angelų raktų pakabukų rinkinys

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas