Reguliuojami pakinktai katėms kvėpuojančios katės pakinktai ir diržai be traukimo Kačių elgesio priemonės festivalio paradams keliaujant

€7.81 €5.47

Pet Products

sku: g30368

  • Material: FIBER
  • Is Smart Device: no
  • Origin: Mainland China
  • Type: Sets

Šis "No Pull" katės diržas pagamintas iš patvarios poliesterio medžiagos su šuns liemenės diržų dizainu. Diržų ir diržų rinkinys turi dvigubą tvirtinimą, kad būtų užtikrintas maksimalus saugumas, o dėl mielos išvaizdos jūsų katė išsiskirs iš pakuotės.

Specifikacijos:

Medžiaga: poliesteris, medvilnė

Svoris: apie 110g

Produkto dydis: Krūtinė: (apytiksliai) 34–40 cm/13,39–15,75 colio, kaklas: (apytiksliai) 22–30 cm / 8,66–11,81 colio

Pakuočių sąrašas:

1vnt.*Augintinio liemenės diržai

1vnt.*Pet švino dirželis

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Ilgalaikė apsauga: Jei norite, kad jūsų kačių draugas būtų saugus ir patogus pasivaikščiojimuose, be rūpesčių su mūsų netraukiančiais katės diržais. Pagamintas iš trinčiai atsparios poliesterio medžiagos, jis pasižymi minkšta tekstūra ir ilgu tarnavimo laiku, neleidžia pabėgti ir užtikrina ramybę.

2.Novatoriškas dizainas: Mūsų šunų liemenės diržai yra suprojektuoti su lanksčia amortizacija ant krūtinės ir nugaros, kad būtų užtikrinta papildoma apsauga ir idealus komfortas pasivaikščiojimų metu. Kvėpuojantis tinklinis audinys leidžia cirkuliuoti orui, todėl jūsų pūkuotas draugas yra vėsus ir patogus visą dieną.

3.Kelionėms pritaikytas diržų ir diržų rinkinys: iš pagrindų pakeiskite savo katės vaikščiojimo patirtį naudodami mūsų kelionėms pritaikytą diržų ir diržų rinkinį. Koreguoja traukimo elgesį ir puikiai tinka kasdieniams pasivaikščiojimams. Patogiai suprojektuotas taip, kad būtų lengva įjungti ir išjungti, šis netraukiantis katės diržas yra būtinas bet kuriam katės savininkui.

4.Enhanced Control: su dviguba tvirtinimo sistema ir reguliuojamu dydžiu jis apsaugo nuo lūžimo ir užtikrina jūsų katės saugumą. Tinka katėms, sveriančioms 4,5–6,5 kg, o krūtinės dydis yra 13,7–15,3 colio, jis puikiai tinka užkirsti kelią vilkimui nuotykių lauke metu.

5.Lengvas valdymas: leiskite savo katei pademonstruoti savo unikalų stilių su mūsų netraukiančiais katės diržais, kurie pasižymi žavingu animacinio filmo dizainu ir šiltomis spalvomis. Diržai taip pat užtikrina lengvą valdymą, todėl galite patogiai ir užtikrintai pasiimti savo kačių draugą pasivaikščioti.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas