Velykų šunų antkaklis Augintinis Peteliškė Naminių gyvūnėlių kaklaraiščiai Kaklaraiščiai Zuikis Triušis Kiaušinis Raštas Reguliuojamas augintinio peteliškė Katės Šuniukas Vasaros vakarėlio dekoras

€1.75 €1.22

Pet Products

sku: g30802

  • Item Type: Tie & Bow Tie
  • Material: Polyester
  • CN: Hubei
  • Origin: Mainland China
  • Type: Dogs

Velykų šuns antkaklis Augintinis Peteliškės Naminių gyvūnėlių kaklaraištis Kaklaraiščiai Zuikis Triušis Kiaušinis Raštas Reguliuojamas augintinio peteliškė Katės Šuniuko vasaros vakarėlio dekoras

Atsiliepimus:

1. Palikite 5 žvaigždučių atsiliepimą, jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslauga, mes tai įvertinsime (prekė kaip aprašyta 5 žvaigždutės, komunikacija 5 žvaigždutės, pristatymo laikas 5 žvaigždutės).

2. Jei jūsų gauti produktai buvo sugadinti ar netinkamo stiliaus, pirmiausia nepalikite jokių neigiamų atsiliepimų, maloniai prašome susisiekti su mumis, mes tai išspręsime ir parengsime geriausius sprendimus, Jūsų satisfifikacija yra mūsų pasiūlymas padaryti geriau.

Pristatymo ir grąžinimo politika:

1. Paprastai užsakymus įvykdysime per 24 valandas, kai tik bus gautas mokėjimas.

2. "Cainiao Super Economy Global" trunka maždaug 15–60 dienų.

3. Rekomenduojamos siuntos: "Getinshape.lt" standartinis siuntimas - stabilesnis, saugesnis, greitesnis.

4. Mes taip pat siūlome greituosius pristatymus, tokius kaip DHL, UPS ir kt., Nedvejodami susisiekite su mumis, jei jums to skubiai reikia arba kiekis yra didelis.

5. Mes priimame grąžinimus ir grąžiname pinigus per 15 dienų nuo užsakymo įvykdymo, susisiekite su mumis.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas