Daigų šildymo kilimėliai vandeniui atsparus šilumos kilimėlis su temperatūros reguliatoriumi Kilimas augalų hidroponinėms sėkloms

€26.93 €22.62

Pet Products

sku: g29750

  • Origin: Mainland China

Premium medžiaga: Pagaminta iš kelių lanksčių PVC sluoksnių, dengiančių šilumą laidžią plėvelę, išorinis sluoksnis yra sandarus, kad apsaugotų vidinius kaitinimo elementus. Jis yra atsparus dilimui ir patvarus naudoti. Būtina sėklų pradžiai pavasarį.

Vienodas ir stabilus šildymas: Šilumai laidūs laidai yra tolygiai paskirstyti šildymo bloke, kad augalų sėklas būtų galima tolygiai pašildyti. Maksimali temperatūra yra 43 ° C (113 ° F). Užtikrina pastovią temperatūrą, kad pagerėtų daržovių, augalų, žolelių ir gėlių sėklų augimas.

Saugus ir paprastas naudoti: Sėklų auginimo kilimėlis sukurtas su IP67 vandeniui atspariu, paviršius lengvai valomas, todėl galima saugiai šveisti. Tiesiog padėkite šildymo bloką po sodinukų starterio padėklais, tada įkiškite kištuką į lizdą ir įjunkite maitinimą, kad pradėtumėte šildyti.

Patogus saugojimas:šildymo kilimėlis yra lengvas ir kompaktiškas, galite jį suvynioti ir supakuoti į maišą, kai jums to nereikia. Nesvarbu, kur jis saugomas, jis neužims daug vietos.

Naudojimo įvairovė: Puikiai tinka augalų sėkloms ar sodinukams, šiltnamiui, auginimo dėžutei, namų alaus gamybai ir naminių gyvūnėlių aptvarų terariumui, pavyzdžiui, ropliams, graužikams ir voragyviams, šildyti. Ypač jei gyvenate šaltesnėje būsenoje

Kištuko tipas: JAV kištukas, jis taikomas Kanadai, Indijai, Meksikai, Tailandui, Taivanui, JAV, Filipinams ir pan.

Kištuko tipas: ES kištukas, jis taikomas Indonezijai, Vokietijai, Prancūzijai, Ispanijai, Italijai ir pan.

Įtampa: AC110V

Įtampa: AC100-240V

Spalva: Juoda

Medžiaga: PVC

Dydis: 25 x 50cm

Pakuote sudaro:

1 x šildymo kilimėlis

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas