OLED ekranas Dviejų kanalų delninis VI kreivės testeris Dviejų kanalų VI kreivės testeris 4 įtampos 4 dažnis

€139.93 €96.55

Measurement & Analysis Instruments

sku: g28613

  • Origin: Mainland China
  • DIY Supplies: ELECTRICAL
  • Brand Name: FGHGF

Aprašymas: 1. VI kreivės analizė, dar vadinama ASA, neapima grandinės principo ir nereikalauja, kad grandinė būtų darbinės būsenos, todėl ją galima naudoti gedimams aptikti plokštėse, kurios yra atskirtos nuo įrangos (be internetinio aptikimo) be duomenų piešimo; Visiškai draudžiama atlikti elektrifikaciją ir matuoti neišsikrovusią talpą. Kadangi plokštės nereikia maitinti, plokštė yra palyginti saugesnė.

2. Tai neapima plokštėje esančių prietaisų funkcijų, todėl nesvarbu, kokio tipo prietaisai yra sudaryti iš grandinės, skaitmeninis, analoginis, skaitmeninis analoginis mišrus, funkcinis žinomas, nežinomas (pvz., skirtas, programuojamas) ir kt., Jį galima išbandyti; Jis išbandomas grandinės mazgu (įrenginio kaiščiu) ir iš esmės jo neriboja komponentų pakavimas ant plokštės.

3. Kadangi vieną įrenginį galima laikyti paprasčiausia plokšte, ASA technologija taip pat gali būti naudojama didelio masto, sudėtingų ar nežinomų integruotų prietaisų kokybei nustatyti. Tiesą sakant, dėl ribotų sąlygų ASA yra vienintelis būdas daugeliui vartotojų aptikti tokius įrenginius. Be to, ASA yra patogi ir intuityvi, kai ji naudojama atskirų komponentų funkcijai aptikti.

4. VI ir multimetro varžos metodo tipas, tačiau multimetro varžos įtampa yra maža, ir šis prietaisas naudoja kintamosios srovės signalą, kad sužadintų grandinės mazgus. Kadangi amplitudė ir dažnis yra reguliuojami, amplitudė, artima darbinei įtampai, gali būti naudojama sužadinti, o išmatuotas grafikas yra realesnis.

5. Gedimo mazgą galima rasti palyginus. Dėl ribotos srovės, taikomos komponentams, ši technologija neturės įtakos ir nepažeis jokių komponentų.ASA turi daug privalumų ir įrodyta, kad tai greita ir efektyvi gedimų diagnostikos technologija.

Funkcijos:

1. su 1.3 colio OLED ekranu

2. Įmontuota baterija, 3000mAh

3. 4 pavarų įtampa reguliuojama (0.6V 4V 8V 16V),

4. 4 bandymo dažnis (60Hz, 400Hz, 2000Hz).

5. Kreivės judėjimas: taip

6. Nuskaitymo funkcija: taip

7. Tikras dvigubas kanalas: taip

8. Rodymas vienu metu: taip

9. Programos valdymas: Taip

Pastaba: Išmeskite prieš matavimą, kitaip prietaisas bus sugadintas.

Medžiaga: plastikas

Spalva: kaip parodyta

Pakuote sudaro:

1 x VI kreivės testeris

2 x BNC kabelis

2 x Testo laidai

1 x USB Maitinimo kabelis

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto.Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas