VEVOR Rotacinis lazerio lygis Raudonos / žalios šviesos savaime išsilyginantis vertikalus horizontalios skersinės linijos automatinis lazerio lygis

€328.66 €197.20

Measurement & Analysis Instruments

sku: g42265

  • Origin: Mainland China
  • Measurement Model: 5 lines
  • Type: Vertical & Horizontal Lasers
  • Brand Name: VEVOR
  • Model Number: JGSPYHG-YELLOW001V2
  • Leveling Accuracy: ±20"
  • Waterproof: IP54
  • Plug Type: EU
  • Precision: +/-5%
  • Rechargeable Battery: DC 4.8-6V
  • Leveling Range: x
  • Light Source: Laser Diode, Wavelength
  • Spinning Speed: 0/60/120/300/600 rpm
  • Measuring Range: Diameter
  • Is Smart Device: no

Rotacinio lazerio lygio rinkinys

Sukamasis lygis pasiekė pramoninį lygį ir gali skleisti tikslų raudoną spindulį horizontaliam, vertikaliam ir kryptiniam nuskaitymui. Dėl 500 m darbinio atstumo ir 360 laipsnių pasukamo dizaino šis besisukantis lazerio lygis sukuria stabilias nuskaitymo linijas, kad būtų užtikrintas maksimalus matomumas apšvietimo sąlygomis. Mūsų rotacinis savaiminio lygio lazeris yra plačiai naudojamas statybos projektuose, didelės įrangos montavime, patalpų dekoravime ir kt.

Aukščiausios kokybės

360 laipsnių sukamasis skenavimas

Savaiminis išlyginimas ir automatinis išlyginimas

Didelis matavimo diapazonas

Funkcijos ir išsami informacija

【AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS】 - Šis lazerio lygis pagamintas iš tvirto plastiko ir aukščiausios kokybės metalinių medžiagų, užtikrinančių tvirtą patikimumą ir patvarų naudojimą. Jis yra IP54 atsparus vandeniui ir dulkėms, užtikrinantis stabilų ir reguliarų darbą drėgnoje ar dulkėtoje aplinkoje.

【360 LAIPSNIŲ SUKAMASIS SKENAVIMAS】 - Su 360 laipsnių pasukama funkcija, lauko lazerio lygis nuskaito visą jūsų darbo zoną aiškiomis, ryškiomis ir stabiliomis linijomis. Jame yra lazeriniai akiniai, apsaugantys jūsų akis ir lengvai matantys lazerį stiprioje saulės šviesoje.

【SAVAIMINIS IŠSILYGINIMAS IR AUTOMATINIS IŠLYGIAVIMAS】 - Lazerio lygio besisukimas yra automatiškai valdomas, kad linija būtų išlyginta ir sureguliuota ±5 laipsnių savaiminio išsilyginimo diapazone. Dėl pažangiausios padėties nustatymo sistemos jūsų darbai tampa efektyvesni ir tikslesni.

【DIDELIS MATAVIMO DIAPAZONAS】 - Naudojant su lazeriniu detektoriumi, rotacinio lazerio lygio matavimo diapazonas pasieks 500 m skersmens. Jis gali būti nustatytas vertikaliai, kad būtų sukurta horizontali plokštuma ir linija, arba išdėstyta taip, kad sudarytų vertikalią plokštumą ir horizontalią liniją.

【PLATUS NAUDOJIMAS】 - Mūsų lazerio lygis tinka naudoti viduje ir lauke, puikiai tinka žymėti, atlikti tikslius rėmo ir santvaros darbus, dailidžių, lentynų ir kt. Jis buvo plačiai naudojamas pastatų statyboje ir namų dekoravime.

Specifikacijos

Išlyginimo tikslumas: ±20"

Išlyginimo diapazonas: ±5 °

Matavimo diapazonas: Skersmuo: 500 m (naudojant lazerinį detektorių)

Verpimo greitis: 0 / 60 / 120 / 300 / 600 aps / min

Kryptinio nuskaitymo kampas: 0°/10°/45°/90°/180°

Nuolydžio reguliavimo diapazonas: ±5 ° (dvikryptis)

Šviesos šaltinis: lazerinis diodas, bangos ilgis: 635 nm

Apatinio taško diodas: tikslumas: ±1 mm / 1,5 m

Nuotolinio valdymo atstumas: maždaug 20 m

Neperšlampamas: IP54

Maitinimas: 220V

Įkraunama baterija: DC 4.8-6V

Nuolatinis darbas: 20 valandų

Pakuotės turinys

1 x besisukantis lazeris

1 x nešiojimo dėklas

1 x akiniai

1 x lazerinis detektorius

1 x lazerio taikinys

1 x nuotolinio valdymo pultas

1 x įkroviklis

2 x mygtukai

1 x vartotojo vadovas

Aukščiausios kokybės vandeniui atspari medžiaga

Linijos lazerio lygis pagamintas iš pramoninio plastiko apvalkalo ir aukštos kokybės metalinės medžiagos, kuri yra IP54 atspari vandeniui, dulkėms ir patvari.

360 laipsnių sukamasis lazerinis modulis

Sukamojo lygio lazeris suteikia pažangų 360 laipsnių rotacinį lazerinį modulį, skleidžiantį gerai matomus ir sufokusuotus raudonus spindulius, kurių bangos ilgis yra 635 nm.

Savaiminio išlyginimo funkcija

Kai nuolydžio kampas neviršija ±5 laipsnių, linijos lazeris su nuotolinio valdymo pultu gali būti išlygintas automatiškai, valdomas stabilios temperatūros jutikliu.

500M darbinis atstumas

Šis matavimo lazeris palaiko maksimalų 500 m darbinį atstumą, kai naudojamas su lazeriniu detektoriumi. Jis gali būti montuojamas vertikaliai arba horizontaliai.

Daugiafunkcinis valdymo skydelis

Rotaciniame lazerio lygio rinkinyje yra daugiafunkcinis valdymo skydelis, suteikiantis prieigą prie RPM, krypties nuskaitymo ir kitų funkcijų nustatymo.

Platus taikymas

Rotacinis lazeris plačiai naudojamas architektūros statyboje, kelių priežiūroje, tiltų statyboje, liftų montavime, patalpų dekoravime ir kt.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas